‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 26 februarie, 2024
8.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUTM obține echipament performant pentru unul dintre cele mai moderne laboratoare de inginerie energetică...

UTM obține echipament performant pentru unul dintre cele mai moderne laboratoare de inginerie energetică din țară

‹ adv ›
‹ adv ›

USAID, prin intermediul Proiectului Securitatea Energetică a Republicii Moldova (MESA) și în parteneriat cu Ambasada Marii Britanii, a dotat Universitatea Tehnică a Moldovei cu echipament de ultimă generație pentru a înființa unul dintre cele mai moderne laboratoare de inginerie energetică din țară.

Echipamentul nou va îmbunătăți experiența de învățare în cadrul UTM, utilizând tehnici avansate de studiu și dezvoltând abilități în domenii noi, cum ar fi energia regenerabilă, stocarea energiei electrice și transportul electric.

Acest echipament, care va completa sau înlocui dispozitivele învechite și neoperaționale, reprezintă un pas important pentru dezvoltare resurselor umane în sectorul energetic al Moldovei.

Donația de echipamente a marcat prima Zi Internațională a Energiei Curate, menită să crească gradul de conștientizare a oamenilor și să mobilizeze acțiuni globale pentru tranziția spre energie curată la nivel mondial.

Prin furnizarea de echipamente performante de laborator pentru tinerii ingineri din Moldova, USAID se angajează să extindă cunoștințele și abilitățile tehnice ale tinerilor, pentru a putea susține și contribui la tranziția globală la energie curată.

‹ adv ›
‹ adv ›spot_img
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii