luni, 22 aprilie, 2024
3.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Cooperativa Agrostoc: Cu peste 100 de angajați, creăm oportunități de carieră pentru noi...

VIDEO. Cooperativa Agrostoc: Cu peste 100 de angajați, creăm oportunități de carieră pentru noi profesioniști

Recomandate

C.Î. Agrostoc se distinge ca angajator prin metodele sale inovatoare de motivare a personalului, implementând programe variate de susținere a angajaților pe termen atât scurt, cât și lung. 

C.Î. Agrostoc a fost fondată pe data de 16 august 2001 de către 15 magazine agricole create în cadrul programului CNFA Agromagazine.

Și-a început activitatea cu 4 angajați, iar pe parcursul anilor Cooperativa s-a dezvoltat constant și la sfârsitul anului 2019 a înregistrat deja 50 de angajați.

Totuși, perioada de angajare cu impact semnificativ s-a înregistrat în ultimii trei ani, de la 2020 încoace, când numărul angajaților a crescut la 100, inclusiv în cadrul proiectelor noi lansate de Agrostoc precum Hala de tratare a îngrășămintelor azotoase din Leova Iargara, elevatorul din or. Drochia.

Este plauzibil faptul că, pe parcursul ultimilor trei ani, când economia mondială dar și piața muncii au avut de suferit diverse provocări, perioada de covid, războiul, modificarea regulilor de export/import, Cooperativa a trecut cu brio peste momentele dificile, a susținut angajații din cadrul Cooperativei, și a menținut o echipă puternică în continuare. 

Agrostoc îmbrățișează ideea că cheia supraviețuirii și a succesului competitiv constă în investiția în oameni, în proprii săi angajați. 

Prin urmare, procesul de motivare al personalului reprezintă un pilon esențial în filosofia Agrostoc. În prezent, Cooperativa continuă să identifice și să recruteze profesioniști cu experiență în domeniul agricol, care împărtășesc aceeași viziune și doresc să se alăture echipei. 

Suntem deschiși pentru a atrage specialiști în domeniul agricol și împreună vom putea consolida și mai mult echipa Agrostoc.

Pentru mai multe detalii, accesați agrostoc.md.

Agrostoc
Agrostochttp://www.agrostoc.md
Adresa: str. Ismail 81/1, MD-2001 Chișinău, Republica Moldova // Telefon: +373-22-597-080; 597-080 // Email: [email protected]

Citește și ›

Advertoriale