VIDEO. InventAgro Group și-a inaugurat oficial noul sediu alături de principalii clienți și parteneri

1051

Produse de uz fitosanitar cu o eficiență înaltă, îngrășăminte de bază de calitate, noi viziuni și suportul necesar pentru obținerea unor recolte bogate. Toate acestea reflectă obiectivele Companiei InventAgro Group, importatorul și distribuitorul oficial al produselor Borealis L.A.T., un brand recunoscut de fermierii din UE datorită calității pe care o asigură.

Sub sloganul „Cu noi faci bani, cu noi faci agricultură inteligentă!”, recent, a avut loc inaugurarea sediului principal InventAgro Group. Evenimentul a reunit principalii parteneri de peste hotare, dar și fermieri din țară ce au devenit, între timp, clienți fideli ai companiei.

„Produsele Borealis L.A.T sunt listate în Top 3 cele mai vândute și apreciate din Europa și au un rulaj de 7 miliarde de euro anual. Astfel, ne-am dorit ca acestea să fie accesibile și pentru fermierii din Moldova, care, tot mai mult, își axează producerea pe calitate și tehnologii moderne. Având aceste obiective, am inaugurat noul sediu cu o locație accesibilă pentru fermieri. Am reușit să asigurăm pentru producătorii din țară prețuri mai reduse pentru aceste produse, comparativ cu cele din România sau UE pentru a face mai accesibilă calitatea pentru fermieri”, a menționat Sergiu Moruz, directorul comercial InventAgro Group.

Mai multe detalii despre inaugurarea noului sediu InventAgro Group puteți vedea în reportajul video realizat de echipa Agrobiznes.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here