miercuri, 17 iulie, 2024
39.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeCompania de fertilizanți Novagra se lansează pe piața Moldovei

Compania de fertilizanți Novagra se lansează pe piața Moldovei

Recomandate

Novagra®, companie de origine 100% poloneză, prezentă pe piața îngrășămintelor foliare și a produselor de protecție a plantelor de aproape 30 de ani, anunță lansarea pe piața Republicii Moldova.

Folosind soluții inovatoare în domeniul fertilizării culturilor, Novagra® este cel mai important producător și vânzător de îngrășăminte foliare din Polonia. Produsele, până acum disponibile pe piața poloneză și pe piețele din Europa Centrală și de Est, acum devin disponibile inclusiv în Moldova.

În portofoliul companiei, sunt incluse produse inovative dedicate fertilizării culturilor pomicole, viticole și legumicole. VitaStar® este cel mai recent brand al companiei, destinat nutriției eficiente a culturilor.

ingrasaminte foliare novagra

„Suntem foarte bucuroși să aducem VitaStar pe piața moldovenească. Recunoaștem producătorii moldoveni drept profesioniști și acesta este motivul care ne determină să vrem să fim parte a unei creșteri foarte mari și rapide a businessului fructelor în Moldova, dar și pentru a livra tehnologia noastră specială, unică pe piață. Vom ajuta fermierii moldoveni să producă fructe mai multe și de o calitate mai bună pe care să le poată exporta în alte țări din întreaga lume”, a menționat Pawel Prokop, reprezentant Novagra.

Novagra® pune la dispoziție fertilizanți cu efect biostimulator, fertilizanți foliari suspensie, fertilizanți foliari solubili și îngrășăminte specializate. Mai multe detalii aflați accesând acest link și vizualizând video-ul realizat în cadrul evenimentului Businessul Fructelor.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale