‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 8 septembrie, 2024
25 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriÎncepe Moldagrotech 2014 - cel mai important eveniment agricol al acestei primăveri

Începe Moldagrotech 2014 – cel mai important eveniment agricol al acestei primăveri

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Dragi prieteni, în perioada 12-15 martie la Moldexpo se desfăşoară Expoziţia Internaţională Specializată MOLDAGROTECH. Cu toții am așteptat acest eveniment, care este extrem de important pentru sectorul nostru agricol și pentru fiecare fermier în parte. În calitate de Parteneri Media, vă invităm să participați activ la ediția de primăvară a MOLDAGROTECH.

Expoziţia reprezintă un eveniment excepţional în ajunul lucrărilor de câmp de primăvară, care atrage un număr impunător de vizitatori – specialişti din sectorul rural agrar: conducători ai întreprinderilor agricole, agronomi, mecanizatori, producători agricoli, fermieri, deasemenea întreprinderi de prelucrare din sectorul agroindustrial.

La expoziţie participă peste 130 de companii din 11 ţări: Republica Moldova, Austria, Belgia, Bulgaria, Corea de Sud, Grecia, Franţa, România, Cehia, SUA şi Ucraina.

‹ adv ›

MOLDAGROTECH se bucură de o popularitate imensă, creşterea numărului de participanţi prezintă o dovadă în plus despre eficacitatea şi importanţa organizării unui astfel de eveniment. 25 de companii participă pentru prima dată la expoziţia de primăvară. Este necesar de menţionat, că 70% de participanţi autohtoni şi 30% participanţi de peste hotare constituie numărul total al participanţilor din sectorul agroindustrial prezenţi la MOLDAGROTECH.

Oferta expoziţională a evenimentului este structurată pe tematici şi prezentată în pavilionul central şi pe spaţiile exterioare. Producătorii locali şi de peste hotare, importatorii şi distribuitorii vor oferta lucrătorilor agricoli cele mai cunoscute branduri locale şi internaţionale pe toate domeniile sectorului agroindustrial:

• Tehnică pentru complexul agroindustrial

‹ adv ›

• Sisteme de irigare şi alimentare cu apă în agricultură, tehnică pentru lucrări de ameliorare, hidroinstalaţii.

• Echipamente pentru industria alimentară şi prelucrătoare.

• Fertilizanţi şi mijloace de protecţie a plantelor.

‹ adv ›

• Medicină veterinară şi preparate biologice.

• Producerea nutreţurilor combinate. Concentrate, premixuri, adaosuri furajere şi vitamine.

• Material semincer, flori,plante medicinale, pomi fructiferi şi plante decorative

• Tehnologia creşterii culturilor agricole în teren protejat. Sere, pepiniere, folii pentru sere.

• Tehnologii de cultivare intensivă a plantelor agricole.

• Ambalaj pentru transportare

• Finanţare şi asigurare în agricultură.

O mare varietate de material semincer şi săditor, puieţi de pomi fructiferi şi viţă de vie, plante medicinale şi decorative, răsaduri de legume şi flori ş.a. vor fi expuse la târgul organizat pe spaţiile exterioare ale MOLDEXPO.

În cadrul expoziţiei va fi organizat Concursul Internaţional „Util pentru Moldova”, scopul căruia este de a contribui la dotarea tehnică şi tehnologică a sectorului agroindustrial din ţară. La concurs s-au înscris deja 20 participanţi. Celor 25 mostre noi de tehnică agricolă, produse fitosanitare şi de îngrăşăminte a producătorilor şi distribuitorilor li se vor decerna Marele Premiu, medalii de aur, de argint, de bronz şi diplome ale Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova.

Deschiderea oficială a expoziţiei are loc astăzi, 12 martie, la ora 11:00, în pavilionul central al Centrului Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO.

Agrobiznes.md s-a implicat activ în promovarea acestui eveniment, deci nu avem cum să lipsim și noi de la expoziție. Urmăriți-ne activ pe parcursul acestor zile pentru a fi la curent cu cele mai noi informații de la eveniment.

Vă așteptăm cu drag la MOLDAGROTECH!

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›