‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
33.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMIEPO invită agenții economici la Forumul de Afaceri Moldo-Turc

MIEPO invită agenții economici la Forumul de Afaceri Moldo-Turc

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Dezvoltarea climatului de afaceri, promovarea produselor autohtone, diversificarea piețelor de export și atragerea investițiilor străine în economie, reprezintă priorități strategice trasate de Guvernul Republicii Moldova și pentru anul 2018.

Pentru a realiza cele propuse, autoritățile intensifică dialogul cu partenerii externi, un rol deosebit fiind atribuit Republicii Turcia – o piață cu potențial ce urmează a fi valorificat atât pentru exportul produselor autohtone, cât și în calitate de sursă de investiții străine. În acest sens, deja au fost încheiate acorduri în domeniul promovării și protejării reciproce a investițiilor, precum și în domeniul evitării dublei impuneri și prevenirii evaziunii fiscale cu privire la impozitele de venit. Mai mult ca atât, din 1 noiembrie 2016, a intrat în vigoare  Acordul de liber schimb a mărfurilor, fapt ce oferă noi oportunități de colaborare economică.

Luând în considerare cele expuse, MIEPO invită agenții economici autohtoni, interesați de piața Republicii Turcia, să participe la Forumul de Afaceri Moldo – Turc, care va avea loc în data de 23 martie 2018, la Istanbul. Agenda evenimentului include platforme de dialog bilaterale și multilaterale dintre oameni de afaceri, precum și vizite de studiu.

‹ adv ›

Pentru mai multe informații contactați Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) – 022 27 36 54 sau adresa de e-mail: [email protected].

Pentru manifestarea interesului și înregistrare la eveniment accesați următorul link-ul.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›