‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 19 iunie, 2024
17.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMIEPO invită agenții economici la Forumul de Afaceri Moldo-Turc

MIEPO invită agenții economici la Forumul de Afaceri Moldo-Turc

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Dezvoltarea climatului de afaceri, promovarea produselor autohtone, diversificarea piețelor de export și atragerea investițiilor străine în economie, reprezintă priorități strategice trasate de Guvernul Republicii Moldova și pentru anul 2018.

Pentru a realiza cele propuse, autoritățile intensifică dialogul cu partenerii externi, un rol deosebit fiind atribuit Republicii Turcia – o piață cu potențial ce urmează a fi valorificat atât pentru exportul produselor autohtone, cât și în calitate de sursă de investiții străine. În acest sens, deja au fost încheiate acorduri în domeniul promovării și protejării reciproce a investițiilor, precum și în domeniul evitării dublei impuneri și prevenirii evaziunii fiscale cu privire la impozitele de venit. Mai mult ca atât, din 1 noiembrie 2016, a intrat în vigoare  Acordul de liber schimb a mărfurilor, fapt ce oferă noi oportunități de colaborare economică.

Luând în considerare cele expuse, MIEPO invită agenții economici autohtoni, interesați de piața Republicii Turcia, să participe la Forumul de Afaceri Moldo – Turc, care va avea loc în data de 23 martie 2018, la Istanbul. Agenda evenimentului include platforme de dialog bilaterale și multilaterale dintre oameni de afaceri, precum și vizite de studiu.

Pentru mai multe informații contactați Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) – 022 27 36 54 sau adresa de e-mail: [email protected].

Pentru manifestarea interesului și înregistrare la eveniment accesați următorul link-ul.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›