luni, 22 aprilie, 2024
4.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAgroleaf Power - îngrășământul foliar pentru culturi mai puternice și mai rezistente

Agroleaf Power – îngrășământul foliar pentru culturi mai puternice și mai rezistente

Recomandate

În zilele noastre, fertilizarea foliară a devenit o parte necesară în dezvoltarea armonioasă a culturilor. De ce? Nutrienții furnizați prin stropire cu un fertilizator foliar sporesc dezvoltarea plantelor, astfel întărindu-le împotriva factorilor abiotici negativi (cum ar fi seceta sau solul rece), ceea ce duce la compensarea și, respectiv, la prevenirea deficiențelor nutritive la plante. 

De obicei, fermierii folosesc o gamă larga de îngrășăminte foliare pentru a preveni, remedia sau trata culturile împotriva stresului cauzat de factori externi, ori deficiențele nutritive ale culturilor.

Agroleaf Power – culturile dumneavoastră vă vor mulțumi 

Agroleaf Power este un îngrășământ foliar PREMIUM, cu aplicare în diverse faze de vegetație, care conține toate macro și microelementele necesare dezvoltării plantelor, în același timp fiind potrivit pentru toate culturile agricole și horticole.

Îngrășământul Agroleaf Power diferă de alte produse similare prin absorbția sa rapidă de către plante, prin puritatea mineralelor din compoziția sa și tehnologia avansată folosită de producție.

Pachetul de fertilizator foliar M-77 este special conceput în scopul de a îmbunătăți furnizarea plantelor cu nutrienți și de a spori rezistența lor la stres.

Produsul Agroleaf Power reprezintă o formulă unică de îngrășământ foliar hidrosolubil de calitate superioară, care se administrează pentru a preveni sau a remedia o mare parte din abaterile în nutriția culturilor. 

Formula cu chelați M77 și tehnologia DPI reprezintă caracteristica cea mai specială a gamei Agroleaf Power, care asigură o activitate fotosintetică sporită și durabilă.

Ingredientele active extrem de pure și solubilitatea rapidă elimină riscul de înfundare a capului de pulverizare, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în soluții.

Un avantaj major al produsului Agroleaf Power este că acesta oferă un efect de lungă durată în urma unei reacții rapide a plantelor și poate fi combinat cu o gamă largă de produse fitosanitare.

Agroleaf Power este cea mai bună alegere pentru a ajuta plantele în etapele critice de dezvoltare, asigurând reducerea stresului, creștea productivității, restabilirea echilibrului de substanțe nutritive și prevenirea deficiențelor nutritive

Agroleaf Power, fiind o parte din totalitatea îngrășămintelor foliare de la ICL, îi ajută pe fermieri de a preveni și de a remedia situațiile de stres sau deficiențele apărute la plante.

De asemenea, în majoritatea cazurilor, acest fertilizator rezultă în creștere semnificativă a randamentului, cu ajutorul ingredientelor active cu puritate mărită, de înaltă calitate, care sporesc eficiența fertilizatorilor.

Utilizarea și dozarea produsului Agroleaf Power

 Efectul de înverzire asigurat de îngrășământului foliar Agroleaf Power Total 20-20-20+microelemente îmbunătățește aspectul culturilor, în același timp contribuind la fortificarea lor, ceea ce are un efect direct asupra creșterii randamentului.

Se recomandă utilizarea generală a produsului pentru culturile arabile (rapiță, cereale, porumb, floarea-soarelui, soia etc.) și horticole, pentru vii și plantații pomicole.

Prin conținutul său ridicat de azot, Agroleaf Power High N 31-11-11+TE este recomandat pentru creșterea conținutului de proteine la cereale, precum și pentru prevenirea și tratarea deficiențelor de azot.

Din cauza factorilor de stres cauzate de schimbările sezoniere a climei, se recomandă aplicarea tratamentelor cu N la cereale, începând cu apariția primului nod, de la faza de diferențiere a ligulei și primul stadiu de dezvoltare a florii, în doză de 5 kg/ha la fiecare 7-10 zile.

 Compoziția Agroleaf Power Calcium 11-5-19+9CaO+2,5MgO+ microelemente, printr-un conținut de calciu mărit, garantează siguranța culturilor: pe vreme rece se poate aplica pentru tratarea și prevenirea deficienței relative de calciu cauzată de solul și aerul rece, ori pentru a remedia deficiența de microelemente în timpul perioadelor dificile.

Utilizarea unei formule cu calciu ajută la suplimentarea acestuia în podgorii și livezi.

Pe lângă celelalte efecte, aplicarea fertilizatorului Agroleaf Power Calcium asigură un aport optim de acest element la fructe, ceea ce ajută la prevenirea simptomelor de deficit care duce la pătarea sau crăparea fructelor.

Formula cu un conținut ridicat de fosfor Agroleaf Power High P 12-52-5+microelemente ajută la prevenirea sau remedierea deficiențelor relative de fosfor la porumbul proaspăt răsărit. 

La cartofi, acest îngrășământ are un efect pozitiv asupra dezvoltării tuberculilor. În plus acesta contribuie la atingerea dimensiunilor și culorii dorite, ca și la producția unor fructe cu aceeași formă.

Primăvara, prin aplicarea produsului Agroleaf Power cu conținut ridicat de fosfor, se atinge creșterea și dezvoltarea uniformă a bulbilor de ceapă

La vița de vie se recomandă produsul Agroleaf Power High P, în doză de 5 kg/ha, pentru stimularea înfloririi.

Produsul Agroleaf Power High K15-10-31+microelemente cu un conținut ridicat de potasiu, este utilizat la culturile de crucifere, în faza de formare a căpățânilor.

În cazul legumelor rădăcinoase, din a doua jumătate a perioadei de creștere, unde absorbția potasiului este intensă, Agroleaf Power High K cu un raport N/K de 1:2 are un efect benefic pronunțat.

La soiurile timpurii de cartof nou, fertilizatorul Agroleaf Power îmbogățit cu potasiu ajută la dezvoltarea tuberculilor și la creșterea productivității.

Aplicarea produselor Agroleaf Power High K se recomandă,  de asemenea, pentru culturile de fructe și legume în spații protejate, dar și pe câmp.

Agroleaf Power Magnesium 10-5-10+16MgO+32SO3+ microelemente – o compoziție cu conținut ridicat de magneziu: 

Culturile de cereale necesită niveluri ridicate de magneziu, a cărui absorbție din sol scade în timpul perioadelor mai reci la începutul primăverii.

În viticultură, produsul Agroleaf Power Magnesium îmbunătățește calitatea strugurilor. În cazul culturilor de legume în spații protejate, produsul este recomandat pentru prevenirea bolilor, menținerea frunzelor verzi și pentru o mai bună concentrare a conținutului de zahăr.

De asemenea, se recomandă utilizarea pe solurile saline unde absorbția magneziului este redusă, drept pentru care suplimentarea acestui microelement prin fertilizare foliară este benefică la toate culturile agricole și horticole cultivate în aceste condiții.

Pentru mai multe detalii:

ICL Specialty Fertilizer
ICL Specialty Fertilizerhttps://fertilizare.icl-agro.news
ICL este una dintre cele mai mari companii producătoare de îngrășăminte din lume, oferind fermierilor de pe cinci continente soluții performante de fertilizare a culturilor agricole.

Citește și ›

Advertoriale