Agropiese prezintă grapele BDT-AGRO cu un sistem inovativ al ansamblului de rulmenți

0
410

În 2019, Agropiese TGR a încheiat un acord de distribuție cu grupul rusesc de companii BDT-AGRO – un producător a peste 350 de modele de grape, cultivatoare și pluguri de diferite tipuri.

Caracteristică unică a tehnicii BDT-AGRO este un nou sistem al ansamblurilor de rulmenți care nu necesită ungere și reglare a rulmenților. Toate grapele sunt echipate cu discuri de oțel de înaltă calitate cu conținut de bor, fabricate de BDT-AGRO sau Bellota (Spania).

Deocamdată, pe platoul principal de tehnică agricolă al Agropiese TGR sunt prezentate grapele remorcabile BDT-AGRO cu discuri în patru rânduri  din  Seria PM (3×4, 3.6×4, 4×4, 6×4). Aceste grape universale sunt proiectate pentru cultivarea solului la o adâncime de până la 17 cm, combaterea buruienilor și zdrobirea reziduurilor de culturi.

- pub -(P) Construcția Depozitelor Frigorifice și Depozitelor pentru cereale!

Grapele BDM alungite netezesc denivelările sectorului prelucrat al câmpului – gropi, brazde, găuri etc. Iar configurația brevetată a discurilor a făcut posibilă optimizarea sarcinii pe tractor și o economie de combustibil de până la 12% comparativ cu grapele de la alți producători care au o lățime similară, fără a admite nici cea mai mică pierdere în calitatea prelucrării câmpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs. aici