‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 19 mai, 2024
17.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleAntreprenorii din Moldova - invitați să participe la expozițiile ”Republica Moldova Prezintă” la Baia...

Antreprenorii din Moldova – invitați să participe la expozițiile ”Republica Moldova Prezintă” la Baia Mare și Iași și ”INDAGRA Food”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a dat start înscrierilor la Expoziția „REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Baia Mare și Iași și Expoziția internațională „INDAGRA FOOD” România, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit Președintelui CCI Sergiu Harea, instituția camerală și-a propus să organizeze pe parcursul anului 2023, 45 târguri și expoziții pe întreg teritoriul țării și 5 expoziții internaționale cu genericul „Republica Moldova Prezintă” în România și anume: Cluj-Napoca; Brașov; Baia Mare; București; Iași.

„Din anul 2016, CCI a RM organizează, tradițional, participarea companiilor autohtone în cadrul Expoziției „Republica Moldova Prezintă” în România. Am fost la Iași, Brașov, Baia-Mare, Ploiești, iar anul acesta, în premieră, am ajuns la Cluj-Napoca, și urmează să cucerim și Bucureștiul. Suntem mândri căci consumatorii de peste Prut ne așteaptă cu drag și apreciază produsele moldovenești”, a spus Sergiu Harea.

Ion Iordachi, Director general adjunct Agenția de Investiții, a îndemnat antreprenorii autohtoni să se înregistreze la Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Iași și „Indagra” București, menționând că agenția va oferi participanților la evenimente suport în valoare de 72 000 MDL pentru expoziția de la Iași și 300 000 MDL pentru evenimentul din București.

Florentin-Nicolae TUȘ, președintele CCI Maramureș a reiterat deschiderea consumatorilor maramureșeni față de produsele noastre, menționând că și în cadrul ediției curente a expoziției de bunuri de larg consum „Rivulus Dominarum”, în cadrul căreia vor fi expuse standurile „Republica Moldova Prezintă”, se așteaptă un număr mare de vizitatori din regiune.

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” este o proiectare a expoziției naționale anuale „Fabricat în Moldova” din orașul Chișinău.

Prima ediție a evenimentului expozițional a fost organizată în anul 2017 la Iași, a urmat Brașov, Ploiești, Baia Mare, Cluj-Napoca, la care au participat peste 600 de companii moldovenești din diverse sectoare precum cel: agro-alimentar, îmbrăcăminte, încălțăminte, textile și confecții, construcții, industrie, servicii.

‹ adv ›

În acestă toamnă, CCI a RM invită antreprenorii să participe la Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Baia Mare, București și Iași.

Cea de-a III-a ediție a Expoziției „Republica Moldova Prezintă” la Baia Mare se ve desfășura în perioada 22-24 septembrie 2023, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” (Baia Mare, România). Organizatori: Camera de Comerț și Industrie a RM, Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Consiliul Județean Maramureș; Partener: Organizaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului.

Cererile de participare pot fi expediate până pe 05 septembrie 2023.

‹ adv ›

În perioada 25-29 octombrie 2023, în incinta Centrului expozițional ROMEXPO, Pavilionul B2 (București, România), companiile naționale îți vor putea promova produsele la Expoziția „INDAGRA FOOD”.

Expoziția prezintă noutățile industriei alimentare, adresându-se companiilor de profil din România și din străinătate, cum ar fi: distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, producătorilor domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.

INDAGRA FOOD reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Standul țării noastre în cadrul expoziției date va fi organizat de Camera de Comerț și Industrie a RM, ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România. Parteneri: Agenția de Investiții din Republica Moldova; Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.  

Cererile de participare pot fi expediate până pe 08 septembrie 2023.

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” revine la Iași, la cea de-a V-a ediție, și va fi organizată în perioada 10-12 noiembrie 2023, la Palas Mall, Iași, România.

La expoziție sunt invitați să participe: producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate regiunile țării, cuprinzând toate sectoarele economiei naționale, întreprinderi mici și mijlocii, gospodării țărănești, meșteșugari, asociații de antreprenori; întreprinderi și organizații care formează infrastructura activității inovaționale, parcuri tehnologice, zone economice libere, incubatoare de afaceri; companii de asigurări, leasing, consultanță, francize, asociații financiare și de comerț exterior.

Cererile de participare pot fi expediate până pe 1 noiembrie 2023.

Antreprenorii interesați de participarea la expoziții, sunt rugați să ia legătura cu Secția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții, e-mail: [email protected], [email protected], [email protected]; telefon: 022 21 07 25/ 23 84 10/ 21 14 42.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›