‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
5.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriApel de finanțare în domeniul climei pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de...

Apel de finanțare în domeniul climei pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Ambasada Germaniei informează cu privire la programul internațional de finanțare în domeniul climei pentru promovarea decarbonizării sectoriale „Mitigation Action Facility”.

Accentul este pus pe sectoarele cu cele mai mari emisii de gaze cu efect de seră la nivel mondial (energie, industrie și transport).

În cadrul cererilor anuale de finanțare sunt finanțate proiectele transformative de protecție a climei pentru punerea în aplicare a contribuțiilor de protecție a climei, stabilite la nivel național și a strategiilor pe termen lung.

Programul sprijină proiecte ambițioase de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră în sectoarele energiei (surse regenerabile, sisteme de stocare, eficiență energetică), industriei și transporturilor (e-mobilitate, sisteme de încărcare), cu un volum de finanțare de până la 25 de milioane de euro și o durată de până la 5,5 ani.

Proiectele trebuie să fie în concordanță cu strategiile naționale de decarbonizare, în special cu strategiile pe termen lung și cu contribuțiile naționale la protecția climei.

Ideile de proiecte pot fi trimise online sub formă de concepte până la 29 februarie 2024, prin intermediul platformei deschise de aplicații oap.mitigation-action.org.

‹ adv ›

Mai multe informații generale despre Apelul de proiecte 2024 găsiți accesând acest link.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›