Proiectul USAID Agricultură performantă în Moldova (APM), implementat de Chemonics International, lansează un apel de cereri de grant pentru desfășurarea activităților inovatoare în vederea angajării tinerilor în sectorul agricol de înaltă valoare prin intermediul programelor educaționale. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la atribuirea granturilor în conformitate cu contractele și politicile interne de gestionare ale APM.

  • Data lansării: 10 noiembrie 2017
  • Data încheierii: 09 decembrie 2017

Solicitanții interesați au posibilitatea să adreseze întrebări referitor la această solicitare și să obțină instruire cum să completeze formularul cererii de finanțare prin granturi expediind întrebările la: [email protected] până la 17 noiembrie 2017.  Pentru pachetul integral al aplicației și alte detalii accesați acest link.

Angajații APM și Chemonics nu au dreptul să solicite, iar solicitanților li se interzice să ofere bani, onorarii, comision, credit, cadouri, gratuități, obiecte de valoare sau compensații pentru a obține sau a recompensa tratamentul favorabil presupus necorespunzător cu privire la acest apel. Orice solicitare necorespunzătoare din partea oricărui angajat al proiectului va fi raportată Directorului de proiect sau la adresa de email [email protected]

Următoarele anexe sunt parte a acestui Apel de depunere a cererilor de grant:

  • – Anexa A – Formularul cererii de grant
  • – Anexa B – Formularul bugetului pentru solicitarea grantului
  • – Anexa C – Formularul de auto-evaluare a solicitantului
  • – Anexa D – Confirmări obligatorii
  • – Anexa E – Dispoziții obligatorii și necesare standarde aplicabile

Dispozițiile standarde pentru organizațiile neguvernamentale SUA și non-SUA, care obțin un grant în valoare fixă pot fi accesate la următorul link.

Dispozițiile standarde pentru organizațiile neguvernamentale non-SUA, care obțin alte tipuri de granturi pot fi accesate la următorul link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here