joi, 20 iunie, 2024
30.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAutehton Grup - instalații frigorifice pentru fructe și legume

Autehton Grup – instalații frigorifice pentru fructe și legume

Recomandate

(P) Compania „Autehton Grup” SRL oferă consultații tehnice în domeniul implementării și utilizări tehnologiilor moderne de refrigerare și păstrare la frig a producției din industria alimentară autohtonă.

1. Ce oferim

Serviciile noastre includ:
– selectarea tehnologiilor de tratare și păstrare la rece
– alegerea echipamentului de refrigerare
– proiectarea soluției tehnice
– elaborarea planului de afaceri pentru valorificarea și recuperarea investiției.

2. Avantajele oferite

Soluțiile complexe de refrigerare, oferite de compania noastră, asigură sporirea competitivității producției prin:

– Ridicarea eficienții de cost – soluțiile propuse urmăresc optimizarea costurilor generate de consumul de energie și mentenanță a echipamentului. În același timp, prețul și tipul echipamentului de refrigerare livrat este selectat în așa mod încât să prezinte soluția optimă de investiție pentru configurația și capacitatea de producere și păstrare dorite de client;

– Păstrarea aspectului proaspăt al produsului – tehnologiile propuse sunt selectate în conformitate cu cerințele specifice de păstrare a produselor clientului, astfel încât perioada de păstrare să fie extinsă la maximum, iar aspectul exterior al produsului să fie unul proaspăt;

– Conformarea normelor internaționale privind securitatea alimentului – specialiștii companiei sunt certificați în standardele internaționale de calitate și securitate a alimentului, fapt care ne permite să vă oferim soluții conforme acestor cerințe.

Compania ”Autehton Grup” SRL grație echipei sale de specialiști înalt calificați și experienței mare de lucru vă oferă:

– Informații corecte și complete cu privire la posibilitățile tehnice ale echipamentului de refrigerare selectat;
– O evaluare cuprinzătoare a implicațiilor financiare pentru echipamentul selectat: costuri de operare;
– Garanții cu privire la rezultatul final urmărit prin investiția în echipamentul de refrigerare;
– Economie de timp și cost în implementarea proiectului de modernizare, construcție, echipare și mentenanță a spațiilor de producere și păstrare a producției.

3. Cine suntem

Portofoliul companiei:
– Specialistii nostrii sunt angajati in calitate de experti, de catre organizatiile internationale, unde caobiectiv principal este sporirea succeselor sectorului agroindustrial.
– Proiecte realizate (Terminal logistic, depozit specializat pentru răcirea intensivă a fructelor, depozite frigorifice pentru păstrare pe termen lung, etc.)

Pentru mai multe detalii și informații de contact vizitați www.autehton.md.

Autehton
Autehtonhttps://autehton.com
AUTEHTON – este un furnizor de echipamente si instalații frigorifice industriale sau comerciale, pentru diverse aplicații: congelare, refrigerare, depozitare la rece. Prestam un spectru larg de servicii de la proiectare până la implementare, precum si obiecte „La cheie”.

Citește și ›

Advertoriale