‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 23 mai, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriBolea spune de ce nu va merge la discuții cu fermierii

Bolea spune de ce nu va merge la discuții cu fermierii

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

„Ministerul Finanțelor are nevoie de timp”, a comunicat ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea, care a explicat de ce nu va merge la discuții cu fermierii marți dimineață, scrie TV8.

„Am întâlniri în fiecare zi cu fermierii. Am avut o discuție cu președintele Asociației și am convenit ca întâlnirea să fie azi (27 iunie) la 17:00. Nu pot să vin în fața lor cu nimic. Ministerului de Finanțe îi trebuie timp pentru a ne arăta cifrele, mai exact să știm câți bani putem oferi către agricultori, sub forma celor cinci modalități pe care noi le-am propus. (…) Fermierii au dorit întrevederea la 11:00, dar eu nu am încă un răspuns. Trebuie să ofer cifre exacte către toți agricultorii, iar eu voi fi gata la ora 17:00”, afirmă Bolea.

Totodată, Bolea a menționat că nu cunoaște deocamdată suma care urmează să fie acordată fermierilor în calitate de ajutor.

Amintim că, fermierii au anunțat că se vor aduna marți, 27 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale și vor aștepta un răspuns din partea autorităților, în caz contrar vor veni cu o reacție mai „dură”.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›