‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 19 mai, 2024
20.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCamera de Comerţ şi Industrie invită la programul internațional „Misiunea Cumpărătorului”

Camera de Comerţ şi Industrie invită la programul internațional „Misiunea Cumpărătorului”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită la programul internațional „Misiunea Cumpărătorului”, care va avea loc la Atena (Grecia) în perioada 10-12 martie 2018, în timpul desfășurării Expoziție Food Expo Greece.

Programul evenimentului include:

  • vizitarea expoziție unde circa 1200 producători greci, dar și internaționali vor expune produse alimentare, inclusiv: produse lactate, carne, produse de mare, ulei de măsline, paste, cereale, conserve, produse de patiserie, fructe și legume proaspete, băuturi alcoolice și nealcoolice, ceai, cafea, condimente, nuci, miere etc, dar și utilaje și echipamente pentru industria alimentară: mașini de procesare, ambalare și etichetare a produselor, sisteme frigorifice, de cântărire, detergenți industriali etc.
  • participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B.

La misiune sunt așteptați să participe reprezentanții rețelelor comerciale de produse alimentare, importatorii și distribuitorii de produse agro-alimentare, agenții economici implicați în domeniul alimentației, dar și toți cei interesați în stabilirea relațiilor comerciale cu producătorii greci.

Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Grecia, vor fi acceptate până pe data de 9 februarie 2018 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: [email protected], [email protected] sau fax / tel: 022 21 07 25, 21 14 42.

Pentru mai multe informații, contactați Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziții a CCI a RM – tel: 022 21 07 25, 21 14 42.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›