‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 25 septembrie, 2024
21.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCei mai buni fermieri din Moldova, premiați la Gala Fermierilor 2024

Cei mai buni fermieri din Moldova, premiați la Gala Fermierilor 2024

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Cea de-a V-a ediție a Galei Fermierilor din Republica Moldova, a avut loc astăzi, 20 septembrie, organizat de PRIAevents în colaborare cu Agenția de Intervenții si Plăți pentru Agricultură (AIPA). 

Un eveniment unic, conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

Astfel, în cadrul evenimentului au fost prezentate istorii de succes ale fermierilor ce excelează în acest domeniu, încurajează inovarea, inspiră prin creativitate și schimbul de bune practici.

‹ adv ›

Totodată, au fost analizate și provocările actuale cu care se confruntă sectorul agricol, oportunitățile de dezvoltare și diversificare a activității fermierilor precum și valorificarea eficientă a Fondului național orientat spre creșterea competitivității și promovarea sectorului agricol.

Evenimentul a culminat cu Ceremonia de Premiere, unde cei mai buni fermieri au fost recompensați cu diplome de excelență, recunoscându-le astfel contribuția semnificativă la dezvoltarea agriculturii.

Pentru câștigători, obținerea unei astfel de aprecieri, mai ales în această perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, a fost un moment foarte special.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›