‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 17 iunie, 2024
26.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriExpoziția „Eco&Green Expo - 2024” a fost inaugurată la Moldexpo

Expoziția „Eco&Green Expo – 2024” a fost inaugurată la Moldexpo

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Ziua Mondială a Mediului – 5 iunie, sărbătoarea unde Ministerul Mediului, alături de partenerii săi de încredere, Banca Mondială, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO, Inspectoratul pentru Protecția Mediului, Ambasadorul UE în Moldova, colegi din guvern, primari, oameni de afaceri, ambasadori, societatea civilă, ONG-urile, au participat la inaugurarea expoziției internaționale specializate de tehnologii verzi și protecție a mediului „Eco & Green Expo”. 

Acest eveniment a demonstrat încă o dată că există soluții și tehnologii inovatoare disponibile pentru a ne proteja mediul înconjurător și că este posibil să facem schimbări pozitive.

În cadrul evenimentului, IMP a primit noi automobile, mulțumită unui proiect finanțat de Banca Mondială în Moldova.

Șeful Inspectoratului, Ion Bulmaga, prezent la ceremonie a ținut să spună că aceste automobile reprezintă un pas important în consolidarea eforturilor de protecție a mediului.

„Cu ajutorul Băncii Mondiale, vom putea interveni mai prompt și eficient în diverse situații de mediu”, a declarat ministrul Lazarencu.

Ion Bulmaga, șeful Inspectoratului:

„ Proiectul finanțat de Banca Mondială are ca obiectiv principal întărirea capacităților logistice și operaționale ale instituțiilor de mediu din Moldova”.

Evenimentul va dura 3 zile, până pe 7 iunie, timp în care vor fi organizate paneluri de discuții, interacțiuni dintre părțile participante la expoziție, dar și o expoziție care ne va schimba percepția despre un viitor mai sigur și curat.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›