marți, 16 aprilie, 2024
26.6 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeÎmprumut agro de la MicroÎmprumut - până la 1.000.000 lei fără gaj pentru înființarea...

Împrumut agro de la MicroÎmprumut – până la 1.000.000 lei fără gaj pentru înființarea și dezvoltarea afacerii

Recomandate

MicroÎmprumut, înființată în 2007, este unica asociație cu cele mai multe sucursale, fiind deja 22 la număr, contribuind cu soluții de finanțare la dezvoltarea și susținerea sectorului agricol de peste 16 ani, din raioanele Anenii Noi, Criuleni, Dubăsari, Ialoveni, Strășeni și municipiul Chișinău. 

Primăvara aduce o perioadă unde mereu este nevoie de investiții în agricultură. Fie ai nevoie de semințe, pesticide, terenuri noi, tehnică modernă destinată agriculturii sau pur și simplu vrei să îți extinzi ferma.

MicroÎmprumut îți vine în ajutor cu Împrumut Business Agro obții credit până la 2.000.000 lei cu un termen de rambursare de până la 60 luni. 

Alege finanțarea agro potrivită afacerii tale de la MicroÎmprumut și poți să te ocupi de investițiile tale liniștit și fără griji, căci ai până la 8 luni perioadă de grație și încă multe alte beneficii cum ar fi:

  • Număr redus de acte pentru analiză;
  • Grafic de rambursare flexibil;
  • Primești finanțarea de care ai nevoie pentru capitalul de lucru necesar.

Cum obții un credit pentru agricultură? E simplu! Suntem aici pentru tine! Vino în cea mai apropiată sucursală unde vei fi consultat de specialiștii noștri.

Sau chiar acum trimite o cerere online și poți obține soluțiile de finanțare de care ai nevoie pentru a-ți transforma afacerea în una de succes!

Sau sună la nr 060 502 557 și te ghidăm rapid!

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale