miercuri, 17 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău

FinComBank

FinComBank S.A. a fost înființată în anul 1993. Printre clienții FinComBank S.A. se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării.

FinComBank S.A. este partenerul tău de încredere în dezvoltarea afacerii în agricultură!

De 26 de ani, FinComBank S.A. susține dezvoltarea afacerilor mici și mijlocii. Banca oferă finanțare agricultorilor atât din resurse proprii, care poate fi subvenționată, cât și din Resurse speciale, cum ar fi: RISP, IFAD, PAC, Filiere du Vin, KfW. Acestea oferă agricultorilor posibilitatea de a investi în proiecte pe un termen de realizare mai îndelungat, iar anumite proiecte speciale presupun și facilitați fiscale vamale. 

Credite din resurse proprii: 

  • AgroFinSezon, destinate finanțării cheltuielilor sezoniere; 
  • AgroFinInvest​, oferite pentru investiții în tehnică sau imobil, inclusiv procurarea terenurilor agricole.  

Ofertă de sezon 

Anual, FinComBank S.A. susține antreprenorii oferindu-le finanțare, drept garanție fiind produsele agricole din stoc. Astfel, agricultorul are posibilitatea de a realiza recolta când se formează prețuri competitive. Mai mult decât atât, graficul de rambursare a creditului se stabilește în dependență de sezonul activității agricole.

Credite pentru tineri antreprenori

FinComBank S.A. susține tinerii antreprenori cu fondurile alocate prin intermediul proiectelor de finanțare IFAD (FIDA) I, IV, V Refinanțare, RISP II Refinanțare și PAC II Refinanțare. Proiectele speciale sunt destinate tinerilor întreprinzători cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care dețin 75% din capitalul întreprinderii (în decursul primilor doi ani de finanțare). Valoarea maximă a sprijinului financiar este de până la 1.500.000 de lei, iar perioada de grație este până la 12 luni. 

Pentru procurarea terenurilor agricole

Creditul pentru procurarea pământului este oferit clientului pentru o perioadă de 12 luni. Astfel, acesta are posibilitatea de a căuta terenurile necesare, având creditul deja aprobat.

Contacte

Ne găsiți aici>>
Mai multe detalii:
Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail: [email protected]
Website: www.fincombank.cоm

Proiectele de creditare

Video

Ultimele articole