marți, 23 aprilie, 2024
5.5 C
Chișinău

Green Nations

Asociația Obștească Green Nations își propune să dezvolte agricultura în Republica Moldova prin structurarea, sistematizarea acesteia și și instruirea în domeniul apiculturii, astfel încât producătorul local să devină eficient și competitiv în procesul de producere.

Despre organizație

Green Nations își propune să conecteze agricultorii moldoveni cu piața europeană.

Acest obiectiv strategic poate fi atins prin consolidarea forțelor la nivel guvernamental între state, prin structurarea și promovarea produsului local astfel încît acesta să satisfacă așteptările consumatorilor europeni. Produsele noastre agricole pot fi competitive, fiind necesar doar să fie uniformizate, standardizate și certificate.

Green Nations dorește să contribuie la acest proces prin intermediul suportului educațional și infrastructurii relaționale pe care o va furniza, în parteneriat cu întreprinderile alimentare europene de renume.

Programe și Proiecte

Grădina Secretă a Europei

„Soluția universală prin care tenurilor predominant agricole li se oferă o înfățișare uniformă”.

Educația în Apicultură

În pofida condițiilor dificile și a lipsei de acces la piețele europene și internaționale, numărul persoanelor interesate de apicultură crește în fiecare an. Acești nou-veniți și apicultorii existenți se confruntă cu problema lipsei posibilităților instituțiilor de instruire și formare.

MoldBee 2019-2024

Sprijinirea și dezvoltarea apicultorilor din Republica Moldova. Acest proiect se bazează pe consolidarea, structurarea și dezvoltarea activă a antreprenorilor și asociațiile acestora din sectorul agricol al Republicii Moldova.

Apicultura și Reproducerea pentru Persoanele cu Dizabilități

Green Nations intenționează să dezvolte și să implementeze un proiect, astfel încât apicultura să devină o alternativă economic fezabilă pentru activitatea de liber-profesionist a persoanelor cu dizabilități din Republica Moldova.

Procesul de Certificare a Apiculturii Ecologice conform Reglementărilor UE

Green Nations intenționează să stimuleze, în cooperare cu entitățile naționale de supraveghere și donatorii externi, crearea cerințelor pentru certificarea ecologică a a produselor agricole naționale (începând cu mierea și alte produse apicole) conform standardelor europene.

Sere Alimentate cu Energie Solară pentru Agricultură Ecologică

Green Nations simte ecologic. Convingerea noastră constă în furnizarea cât mai multor soluții ecologice în cadrul proiectelor pe care le vom implementa. Fii parte a Mișcării Green Nations, astfel încât crezul nostru să transforme realitățile agriculturii moldovenești.

Video

Ultimele articole