‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 21 aprilie, 2024
7.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriIFAD va prezenta oportunitățile de finanțare în cadrul Expoziției „MOLDAGROTECH - 2018”

IFAD va prezenta oportunitățile de finanțare în cadrul Expoziției „MOLDAGROTECH – 2018”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În perioada 14-17 martie Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui Expoziția Internațională Specializată „MOLDAGROTECH – 2018” (Spring). Evenimentul va reuni cei mai mari producători de mașini și utilaje, echipamente pentru industria alimentară, sisteme de alimentare cu apă, mijloace de protecție a plantelor, material săditor, semințe, etc.

Expoziția reprezintă o platformă de comunicare unde participanții au posibilitatea să descopere noi oportunități pentru afaceri, să încheie contracte, să își consolideze relațiile cu potențialii furnizori și clienți, să discute despre tendințele și inovațiile din agricultură, zootehnie și industria alimentară.

În cadrul expoziției standul UCIP-IFAD va fi susținut de beneficiarii Programului IFAD VI, tinerii antreprenori care au creat și dezvoltat afaceri proprii în diverse domenii, precum: apicultura, industria de fabricare a produselor lactate, procesarea fructelor și producerea sucurilor, industria ușoară. Timp de patru zile IFAD va împărtăși din experiențe și realizări, iar vizitatorii vor avea posibilitatea să interacționeze cu cei care au reușit să dezvolte afaceri de succes.

Totodată, Unitatea Consolidată Pentru Implementarea Programelor IFAD invită toți doritorii să participe la seminarul care se va desfășura la data de 16 martie, începând cu 13.30 în incinta pavilionului central. În cadrul seminarului vor fi prezentate oportunitățile de finanțare din partea Programelor IFAD și asistența financiară oferită producătorilor agricoli pentru sporirea capacităților de adaptare la schimbările climaterice.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›