‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 23 iunie, 2024
31.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleÎn deșertul Emiratelor Arabe a fost construită o seră hidroponică exclusivă

În deșertul Emiratelor Arabe a fost construită o seră hidroponică exclusivă

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

New Growing System (NGS) a construit o seră hidroponică ce ocupă suprafața de 5 hectare în deșert. Această instalație, recent inaugurată, este destinată producerii verdețurilor și roșiilor în inima deșertului Emiratelor Unite, scrie FreshFruitPortal.

NGS a dezvoltat recent această tehnologie exclusivă pentru climatele extreme, proiectul constituind o etapă importantă în ceea ce privește eficiența utilizării apei – prezentând un sistem de răcire care nu consumă apă.

Prin acest proiect tehnologic, autosuficiența alimentară în Emiratele Arabe Unite va fi îmbunătățită în mod semnificativ, în timp ce rezervele de apă sunt controlate, realizând o adevărată producție durabilă.

Operarea hidroponică este realizată cu ajutorul canalelor din polietilen de recirculare cu parametri de producție economic avantajoși și scară largă de producție.

Aceste dezvoltări au fost recunoscute de instituții cu renume precum Autoritatea Arabă pentru Investiții și Dezvoltare Agricolă (AAAID).

La doar 30 de minute de Dubai, această fermă hidroponică va produce în fiecare an diferite specii de legume datorită universalității sale. Produsele exclusive, cum ar fi microverdețurile, care sunt în prezent livrate cu ajutorul transportului aerian, vor fi acum crescute în prima unitate de producere automată cu densitate ridicată din Orientul Mijlociu.

‹ adv ›

FOTO: freshfruitportal.com.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›