FOTO: adrnord.md
- pub -
CMB

Incubatorul de Afaceri Sângerei în parteneriat cu Consiliul raional Sângerei, ADR Nord și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți organizează o masă rotundă pentru producătorii de fructe din Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova cu tema „Strategii de dezvoltare a sectorului de procesare a fructelor privind creșterea potențialului de export și de integrare pe piața europeană”. Evenimentul va avea loc în data de 24 aprilie a.c., începând cu ora 14.00, în incinta Incubatorului de Afaceri din Sângerei (Nicolae Testemițanu, 5).

Evenimentul îi va avea în calitate de invitați pe Jean-Claude Million, directorul Institutului de Tehnologie Louis Pasteur din Schiltigheim, Franța; directorul domeniului de specializare profesională „Antreprenoriat în spațiul european” al Universității din Strasburg, și pe Thierry Burger, economist, cercetător, profesor la Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor a Universității din Strasburg.

Informațiile prezentate și dezbaterile se vor axa pe următoarele tematici:

  • Procesarea fructelor în Republica Moldova. Studiu de piață;
  •  Procesarea fructelor în Franța. Schimb de experiență și bune practici;
  •  Oportunități de integrare a producătorilor de fructe din Republica Moldova pe piața europeană: cerere-ofertă, nevoi, condiții de respectat, inovații, investiții, beneficii;
  • Piața Federației Ruse versus piața Uniunii Europene din perspectiva producătorilor de fructe. Studiu comparativ;
  • Perspective de colaborare. Crearea Asociației Alsace-Moldavie în parteneriat cu UIA Alsace Monde, SA Jus de Fruits d’Alsace, Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova.
- pub -
Elitagrotehnologie

Persoanele interesate trebuie să completeze și să transmită Formularul de participare, până în data de 22 aprilie curent la adresa electronică a Incubatorului de Afaceri Sângerei: [email protected]

Pentru informații suplimentare contactați: tel. (0262)84037 sau 069360109.

- pub -
Comsales

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here