FOTO: dajsuceava.ro

A.O. „Centrul de Consultanța în Afaceri” (A.O. CCA) invită producătorii și procesatorii de pomușoare și alte fructe să participe la trainingul practic „Agricultura Eco – cum devii producător ecologic”.

Dacă ești interesat de agricultura ecologică, planifici să creezi produse în echilibru cu natura sau vrei să devii producător de produse ecologice și ai nevoie de mai multe informații, atunci poți participa pe 22 august 2019 la training și vei învăța:

  • care sunt organismele de certificare și control în RM și UE;
  • cum devii producător de produse ecologice;
  • care sunt tendințele și rețelele de cooperare în agricultura ecologică.

Completează acum formularul, iar organizatorii te vor contacta pentru a-ți transmite programul. Persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până marți, 20 august 2019. Locurile la acest eveniment sunt limitate.

Training-ul „Agricultura Eco – cum devii producător ecologic” este organizat în cadrul proiectului „Rețeaua de Comerț Agricol Durabil din Bazinul Mării Negre – AgriTradeNet”, care este co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate și de către țările partenere: Grecia, România, Bulgaria, Moldova, Turcia și Ucraina.

Trainer: Vitalie Pintilei. Locație: Chișinău, Summit Events. Durata: 09.00-17.00.

A.O. CCA va asigura pauzele de cafea și prânzul pe parcursul zilei de instruire, însă NU va suporta cheltuielile de transport ale participanților. Pentru informații adiționale vă puteți adresa la numărul de telefon +37368997893.

Agenda evenimentului poate fi descărcată aici.

1 COMENTARIU

  1. In gradina mea de legume practic un sistem zic eu ecologic.Nu stropesc cu substante chimice nimic[legume,fructe,via cu struguri negrii si albi.Cu toate conditiile vitrege din acest an unde vecinii mei nu au mai nimic ,la mine sau facut mere de mi se rup pomii[meri,peri nuci pus zarzavaturi nemanate scotind doua recolte pe an.
    Stropirea o realzez cu produse naturale culese tot din gradina mea
    Nu sunt agricultor de meserie ci inginer constructor esit la pensie
    Fabrica din slatina cu o capacitate de 60 tone produs finit diversificat ce deserveste intreg orasul si nu numai este opera mea din stagiatura.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here