‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 18 iunie, 2024
26.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleLicitație: Înființarea perdelelor/plantațiilor forestiere de protecție (17 loturi)

Licitație: Înființarea perdelelor/plantațiilor forestiere de protecție (17 loturi)

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD, din numele beneficiarilor Programului de Reziliență Rurală, invită companiile interesate să prezinte oferte pentru participarea la licitația pentru: „Lucrări de înființare a perdelelor/plantațiilor forestiere de protecție (17 loturi)”, conform următoarelor specificații:

Ofertanții eligibili pentru activitățile solicitate sunt întreprinderile orientate spre activitatea comercială create în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova, autonome din punct de vedere financiar, care dispun de conturi bancare, rentabilitate a capitalului, abilitate de a obține credite şi venituri prin comercializarea bunurilor sau serviciilor.

În cazul asocierilor în participație (Joint Venture (JV)), fiecare membru trebuie să îndeplinească criteriile legale de eligibilitate, dar toți membrii împreună (colectiv) trebuie să îndeplinească criteriile de calificare.

Setul de documente pentru participarea la licitație (RfB) poate fi obținut la solicitare, transmițând cererea de participare conform modelului de mai jos, la adresele: [email protected] și [email protected].

Modelul cererii, cerințele minime de calificare, documentele care vor fi incluse în ofertă le găsiți accesând pagina UCIP IFAD, rubrica achiziții: Bunuri, lucrări și servicii non-consultanță, licitația 66/22 PRR. 

Participantul la licitație va pregăti în original și o copie a ofertei (documentelor) cu specificarea pe plicuri: „Originalul ofertei” și „Copia ofertei”. În cazul apariției unor inexactități, Comisia de evaluare a autorității contractante  se va conduce de original.

‹ adv ›

Originalul și copia ofertei vor fi semnate de Ofertant sau reprezentantul autorizat. Acest drept trebuie să fie confirmat prin delegația  (procura) anexată la ofertă. 

Contractantul va fi selectat prin metoda Licitației Naționale Competitive (LNC/NCB) în conformitate cu Manualul de Achiziții al IFAD disponibil la adresa: ifad.org/project-procurement

Înainte de atribuirea contractului, procedura LNC/NCB prevede realizarea unei analize și o verificare a calificărilor și a performanțelor anterioare ale ofertanților.

‹ adv ›

Metodologia utilizată pentru evaluarea ofertei celei mai avantajoase din punct de vedere economic care va fi utilizată de către UCIP IFAD la evaluarea ofertelor este: prețul minim evaluat care corespunde cerințelor licitației.

Toate paginile ofertei trebuie semnate și ștampilate de către Ofertant. Oferta participantului la licitație nu trebuie să conțină alte file, corectări, cu excepția filelor corectate, confirmate prin semnătură și ștampilă.

Originalul documentelor şi copia lor se sigilează în două plicuri separate cu inscripția „Originalul ofertei” și „Copia ofertei”, care împreună se vor sigila într-un plic suplimentar (comun).

Ofertele urmează a fi depuse în plicuri sigilate la sediul UCIP IFAD (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 162, et. 13, bir. 1303) până la data de 31 ianuarie 2023, ora 10:00

Toți ofertanții vor fi informați prin intermediul adresei de email despre data și ora ședinței online (prin intermediul platformei Zoom) de deschidere a ofertelor.

Întrebările cu privire la licitație pot fi transmise la adresa de email: [email protected] până la data de 26 Ianuarie 2023, ora 17:00. UCIP IFAD va răspunde la întrebările recepționate până la 27 Ianuarie 2023, ora 17:00.

În scopul familiarizării potențialilor ofertanți cu criteriile de eligibilitate, documentele care urmează a fi prezentate în cadrul procedurii de depunere a ofertei, indicii principali ai proiectului dar și alte detalii tehnice invităm toți doritorii la data de 12 ianuarie 2023, ora 11:00 la sesiunea Zoom Pre-licitație „Condiții de participare la Licitația 66/22 PRR cu privire la înființarea perdelelor/plantațiilor forestiere de protecție, conform link-ului de mai jos:

  • Join Zoom Meeting
  • Meeting ID: 811 2194 5122
  • Passcode: 560105

Pentru oricare alte întrebări: Attn: Igor Tomița, Asistent în procurări. Ștefan cel Mare și Sfînt bd. 162, Chișinău, MD-2004. E-mail: [email protected]. Tel. (022) 221 880.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›