‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 18 iunie, 2024
30.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMIEPO invită agenții economici în vizită de afaceri în Emiratele Arabe Unite

MIEPO invită agenții economici în vizită de afaceri în Emiratele Arabe Unite

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Dezvoltarea climatului de afaceri, promovarea produselor și producătorilor autohtoni, diversificarea piețelor de export și atragerea investițiilor străine în economie, reprezintă priorități strategice trasate de Guvernul Republicii Moldova și pentru anul 2018.

Pentru a realiza cele propuse, autoritățile intensifică dialogul cu partenerii externi, un rol deosebit fiind atribuit Emiratelor Arabe Unite – o piață cu potențial ce urmează a fi valorificat atât pentru exportul produselor autohtone, cât și în calitate de sursă de investiții străine. În acest sens, deja au fost încheiate acorduri în domeniul promovării și protejării reciproce a investițiilor, precum și în domeniul evitării dublei impuneri și prevenirii evaziunii fiscale cu privire la impozitele de venit.

Urmare a vizitei oficiale a Prim-ministrului Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite de la finele lunii ianuarie 2018, părțile au agreat asupra dezvoltării dialogului și interacțiunii business-ului din ambele state în cadrul diverselor evenimente de afaceri.

Luând în considerare cele expuse, Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) invită agenții economici autohtoni, interesați de piața Emiratelor Arabe Unite, să participe la Forumul de Afaceri Moldo – Emiratez, care va avea loc în data de 9 mai 2018, la Dubai.

Agenda evenimentului include:

  • Forum de afaceri cu sesiune de prezentări bilaterale;
  • Sesiunea de discuții bilaterale din cadrul Forumului;
  • Lunch comun a companiilor din Republica Moldova și Emiratelor Arabe Unite;
  • Vizite de studiu la asociații de afaceri, companii, Zone Economice Libere și Parcuri Industriale.

Pentru mai multe informații contactați Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) – 022 27 36 54 sau adresa de e-mail: [email protected].

Pentru manifestarea interesului și înregistrare la eveniment accesați următorul link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›