‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 23 mai, 2024
26.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleModelele RIMpro pentru controlul dăunătorilor în livezi

Modelele RIMpro pentru controlul dăunătorilor în livezi

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

RIMpro se bazează pe modele de simulare care sunt dezvoltate, testate și actualizate regulat de către oamenii de știință din regiunile de producție din întreaga lume.

Fermierii își pot conecta cu ușurință stația meteorologică fizică sau să creeze o stație meteorologică virtuală și să primească instantaneu informații prețioase pentru controlul dăunătorilor și bolilor în sisteme de producție integrate, cu intrări reduse sau biologice.

RIMpro îi ajută pe fermieri de peste 25 de ani în mai mult de 40 de țări din întreaga lume să monitorizeze dăunătorii și bolile și să reducă utilizarea pesticidelor.

Majoritatea modelelor se bazează pe analiza datelor istorice locale. Acestea se potrivesc bine cu istoricul local, dar eșuează în alte regiuni cu un climat diferit sau atunci când climatul local se schimbă.

Modelele RIMpro sunt bazate pe cunoașterea modului în care factorii climatici și geografici afectează procesele biologice subiacente. Acest lucru face ca modelele să fie robuste în explicarea dezvoltării dăunătorilor și bolilor în situații climatice variate.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›