‹ pub ›
5.5 C
Chișinău
5.5 C
Chișinău
‹ pub ›
‹ pub ›

O companie din Ucraina produce pastă de fructe după o tehnologie unică în lume

Recomandate

Top 10 raioane din țară care au solicitat cele mai multe subvenții în anul 2019

În anul 2019, 4476 de producători agricoli din țară au depus 7505 cereri de subvenționare. În total, fermierii au...

Proiect: Produsele autohtone vor avea prioritate în cadrul achizițiilor, chiar dacă cele de import sunt mai ieftine

O inițiativă legislativă privind sprijinul producătorilor autohtoni și a businessului mic și mijlociu a fost depus la Parlament de...

Apicultorii îngrijorați: Dacă vor fi înghețuri de revenire, vom avea pierderi importante

Zilele calde cu temperaturi mai înalte decât cele caracteristice perioadei dau mari bătăi de cap nu doar producătorilor agricoli,...
‹ pub ›

Advertoriale

VIDEO. Timac Agro East a anunțat câștigătorii Tombolei 4×4

Luni, 17 februarie 2020, echipa Timac Agro Moldova a realizat extragerea câștigătorilor în cadrul Tombolei Timac East 4×4, care a fost anunțată la începutul...

Un nou record mondial înregistrat de porumbul marca Pioneer® în cadrul unui concurs organizat de NCGA

Fermierii care au cultivat hibrizi de porumb marca Pioneer® au câștigat 10 premii naționale și 245 premii la nivel de stat în cadrul concursului...
‹ pub ›
‹ pub ›

HTD-technology este invenția oamenilor de știință ucraineni care permite procesatorilor de fructe nu doar să păstreze substanțele utile din fructe, ci și să le multiplice, scrie Seeds.org.ua.

Tehnologia este aplicată la procesarea baciferelor pentru obținerea pastei și este implementată în cadrul companiei LiQberry din Ucraina. Potrivit directorului companiei, tehnologia hidrotermodinamică este unică în lume, brevetată.

„Folosind această tehnologie, nu doar păstrăm ceea ce a dat natura, dar și înmulțim, deoarece obținem substanțe utile din semințe și pieliță. Cu ajutorul tehnologiei, am reușit să stoarcem pasta din pielița și semințele fructelor fără oxidare. Anterior, obișnuiam fie să înghețăm, dar când decongelăm pierdem 70% din nutrienți sau să fierbem, dar când fierbem pierdem aceleași 70%. Utilizarea noii tehnologii permite organismului să prelucreze 100% substanțe benefice. Produsul nostru nu conține zahăr, apă sau conservanți și poate fi păstrat o perioadă lungă de timp și prin aceasta, la fel, este unic în lume. Totodată, producem doar din fructe organice pasta”, a spus directorul comercial al companiei Evghenia Necytailo.

‹ Link Sponsorizat ›

Tehnologia presupune distrugerea organismelor patogene prin cavitație și turbulență într-un regim care permite păstrarea proprietăților fructelor.

‹ pub ›

Aceasta este aplicată deja de 7 ani, însă produsul este mai puțin cunoscut în Ucraina deoarece în primii 4 ani a fost testată tehnologia.

‹ pub ›

Video

‹ pub ›

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs. aici

‹ pub ›

Recente

Top 10 raioane din țară care au solicitat cele mai multe subvenții în anul 2019

În anul 2019, 4476 de producători agricoli din țară au depus 7505 cereri de subvenționare. În total, fermierii au investit circa 4 miliarde de...

Gripa aviară reapare în Bulgaria. 6 mii de rațe dintr-o fermă vor fi sacrificate

Agenția de siguranță alimentară din Bulgaria a anunțat luni, 17 februarie, că la o fermă de rațe din Rakovsky, în sudul țării, a fost...

Proiect: Produsele autohtone vor avea prioritate în cadrul achizițiilor, chiar dacă cele de import sunt mai ieftine

O inițiativă legislativă privind sprijinul producătorilor autohtoni și a businessului mic și mijlociu a fost depus la Parlament de reprezentanții Platformei DA. Deputatul Alexandru Slusari...
‹ pub ›

Comentarii

‹ pub ›

Recomandate

Alte Subiecte

‹ pub ›