joi, 13 iunie, 2024
18.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeOfertă de primăvară SMART CREDIT: Până la -3% REDUCERE la dobândă pentru orice investiție...

Ofertă de primăvară SMART CREDIT: Până la -3% REDUCERE la dobândă pentru orice investiție în afacerea TA

Recomandate

Cineva îi numește eroi, alții își pun toată speranța în ei, dar un lucru este cert – AGRICULTORII sunt de neînlocuit!

Ce poate fi mai valoros decât să dezvolți o afacere proprie, la tine acasă? Puțini cunosc, însă, câtă muncă și implicare zilnică necesită.

SMART CREDIT crede în AGRICULTURA din Moldova și susține agricultorii prin oferirea de servicii de creditare și consultanță financiară personalizate, care se adaptează nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui client. Acestea includ: 

Credite agricole – mai bine de 12 ani, compania sprijină agricultorii prin soluții financiare accesibile și competitive. Compania oferă credite agricole până la 1.000.000 MDL, FĂRĂ GAJ, dobândă FIXĂ, cu rate și condiții de rambursare adaptate la ciclurile de producție și la cerințele specifice ale fiecărui agricultor.

Creditele sunt disponibile pentru o gamă largă de nevoi, cum ar fi procurarea tehnicii și utilajelor agricole, prelucrarea solului, achiziționarea de semințe, îngrășăminte, pestidice și alte necesități. 

Și dacă e primăvară, tradițional, SMART CREDIT vine cu oferte specifice pentru agricultori. ACUM până la -3% REDUCERE la dobândă pentru orice investiție în afacerea TA! Investește în afacerea ta ACUM și culege roadele la toamnă!

Consultanță financiară – SMART CREDIT oferă consultanță financiară și asistență pentru a ajuta agricultorii să își optimizeze afacerile și să își dezvolte activitățile agricole. Aceste servicii includ analiza financiară, planificarea afacerii și strategiile de dezvoltare a afacerii.

Mai mult decât atât, pentru a fi mai aproape de agricultori, SMART CREDIT a dezvoltat un proiect video unic „Un Sfat pentru Agricultori”. Acesta conține o serie de filmulețe utile, atât pentru agricultorii începători, cât și pentru cei cu experiență.

Proces rapid – procesul de aprobare și eliberare a creditelor este rapid și eficient, ceea ce ajută agricultorii să își îndeplinească nevoile financiare într-un timp scurt.

Prin intermediul acestor servicii, SMART CREDIT susține agricultorii în dezvoltarea afacerilor lor și în îndeplinirea obiectivelor financiare, contribuind astfel la dezvoltarea sectorului agricol din Republica Moldova.

Pentru a fi mai aproape de fiecare agricultor compania a dezvoltat o rețea de sucursale care acoperă întreg teritoriul țării. 

Accesând credit.smartcredit.md, puteți aplica pentru un credit ONLINE. Dacă doriți să primiți o consultație gratuită la telefon, apelați Call Center 022 20 20 20.

Vom fi bucuroși să ne vizitați pe rețele de socializare:

Prima Finanțare
Prima Finanțarehttps://primafinantare.md
Susținem prin credite accesibile antreprenorii mici, femeile și persoanele social dezavantajate!

Citește și ›

Advertoriale