‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 19 mai, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriProducătorii din Moldova - invitați să participe la o expoziție de vinificație în China

Producătorii din Moldova – invitați să participe la o expoziție de vinificație în China

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

O expoziție internațională de vinificație în industria vinului din Republica Populară Chineză oferă producătorilor moldoveni oportunitatea de comunicare directă cu cumpărătorii chinezi de vin față în față și de înțelegere profundă a preferințelor și tendințelor de dezvoltare ale pieței de consum din China.

Opinia în acest sens îi aparține lui Boris Foca, președintele Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China.

Boris Foca a îndemnat producătorii din Moldova în cadrul unei conferințe de presă la IPN să se înscrie într-o misiune economică organizată de Camera de Comerț și Industrie Moldova-China pentru a participa la expoziția din Ningxia, Yinchuan, Republica Populară Chineză.

„Avem nevoie ca să ne mărim exporturile și o facem nu doar în raport cu Republica Populară Chineză, dar și în raport cu toate țările, pentru că, atunci când exportăm, valoarea adăugată pe produsele noastre este considerabil mai ridicată. Din acest motiv, facem un apel către poducători: să aveți curaj, să veniți alături de noi în misiunea economică, să participați la expoziție, pentru că doar așa puteți fi cunoscut, puteți întâlni un potențial partener de dezvoltare. Și mai mult ca atât, ne-au asigurat organizatorii că vor avea grijă ca să ne facă întâlniri business-to-business pentru a putea stabili niște relații de durată”, a declarat Boris Foca.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China a precizat că la această expoziție pot participa producătorii de struguri, de sucuri din struguri de vinuri, cei interesați de echipamente pentru vinării, dar și producătorii de pahare sau echipamente de servire.

La eveniment pot fi expuse seturi de material auxiliar, cum ar fi butoaie de stejar, ambalaje pentru produse. Se încurajează participarea produselor derivate, precum produsele pentru îngrijirea pielii, extracte de semințe și bunuri medicale.

Boris Foca a îndemnat producătorii să se înscrie la expoziție în următoarele zile. Pentru mai multe detalii, oamenii sunt îndemnați să contacteze Camera de Comerț și Industrie Moldova-China.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›