‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 19 iunie, 2024
17.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageAfaceriProduse eco - gustoase și sănătoase găsiți la Farmer

Produse eco – gustoase și sănătoase găsiți la Farmer

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Mihai Gavriliță, reprezentant al centrului „Speranța”, Proiectul DENS, este un producător de delicii naturale, fără conservanți și fără adaos de zahăr, pe care l-am găsit la expoziția Farmer de la C.I.E. „Moldexpo”.

Produsele pe care le oferă clienților sunt preparate fără influența temperaturii ridicate și sunt recomandate persoanelor cu intoleranță la gluten și cazeină.

„Am început afacerea un an în urmă și lucrând prin recomandare am acumulat cercul nostru de clienți, care deja ne sunt fideli. Cu materie primă ne asigură gospodăriile țărănești mici, care nu utilizează substanțe chimice în creșterea acestor culturi. Gama noastră de produse include crackeri de diferite tipuri pe bază de semințe de floarea-soarelui, dovlecei, susan cu ados de roșii, ardei grași și altele.”

Toate semințele sunt germinate și deshidratate la temperatura de până la 40 grade C, așa că se păstrează tot complexul de enzime, minerale și vitamine.

„Suntem raw-vegani de 8 ani și consumăm aceste produse zilnic, fapt ce ne asigură stare plină de energie permanent”, a afirmat Mihai Gavriliță pentru Agrobiznes.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›