luni, 26 februarie, 2024
8.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeProiectarea și construcția unui centru logistic cu hală frigorifică de 3,000 m2, realizate de...

Proiectarea și construcția unui centru logistic cu hală frigorifică de 3,000 m2, realizate de Project 345 și COLASS SA

Recomandate

În implementarea unui proiect industrial, fiecare pas contează, iar unul dintre cele mai importante se consideră a fi primul, reprezentat de o proiectare și planificare corectă.

Compania Project 345, una dintre extensiile COLASS SA, specializată în elaborarea documentației de proiect tehnic pentru construcția diverselor edificii, are un portofoliu vast de peste 90 de proiecte industriale realizate pe parcursul celor 8 ani de activitate.

„La COLASS SA, am format o echipă de ingineri de înaltă calificare, specializați în proiectarea și construcția edificiilor, garantând respectarea riguroasă a standardelor și normelor din industrie.

Optând pentru colaborarea cu cele două companii, antreprenorii pot avea siguranța că proiectele dezvoltate de Project 345 sunt implementate de către compania COLASS SA respectând cele mai înalte standarde și norme, promițând calitatea și durabilitatea construcțiilor pe termen lung. Acest lucru poate fi apreciat în rândul clienților noștri, care au optat pentru o colaborare de lungă durată, axată pe realizarea mai multor proiecte pe parcursul anilor”, menționează specialiștii celor două companii.

Citiți mai multe despre Colass anunță unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale companiei: 6 silozuri cu capacitate de 15 mii de tone.

Proiectul actual: Centru Logistic cu Hală Frigorifică

În portofoliul companiei Project 345 sunt incluse proiectările pentru unele dintre cele mai complexe și diverse construcții, inclusiv silozuri de capacități foarte mari, hale metalice sau centre logistice cu hale frigorifice.

Citiți mai multe despre Prima hală metalică cu deschidere de 43 m din Moldova – proiectată și construită de compania Colass.

În prezent, echipa Project 345 se concentrează asupra proiectării unui Centru Logistic cu Hală Frigorifică cu o suprafață totală de 3,000 m2.

„Acest proiect cuprinde un spațiu administrativ pe două nivele, zone pentru recepționarea și manipularea mărfurilor, precum și 10 camere de depozitare în camere de congelare, având o înălțime impresionantă de 9 metri pe interiorul camerelor de congelare. Aceasta permite depozitarea unei cantități semnificativ mai mari decât depozitele standard”, menționează specialiștii companiei Project 345.

Importanța proiectării corecte a unui Depozit Frigorific de Congelare

Un depozit frigorific de congelare joacă un rol crucial în lanțul de aprovizionare, asigurând conservarea produselor la temperaturi adecvate.

Acest tip de facilități este esențial pentru industria alimentară, farmaceutică și a altor sectoare care necesită stocarea mărfurilor la temperaturi controlate pentru a menține calitatea și siguranța acestora.

Proiectarea corectă și eficientă a unei construcții de acest tip necesită competențe specializate, iar alegerea unui partener de încredere devine esențială.

„Echipa noastră de ingineri specializați lucrează asupra unor aspecte constructive cheie, optimizând soluțiile pentru a aduce beneficii semnificative la nivelul construcției și, implicit, al bugetului investit”, menționează specialiștii Project 345.

Proiectul actual menționat se află într-o fază avansată, cu lucrările de fundații finisate și construcțiile metalice în curs de montare. Acesta reprezintă o dovadă a angajamentului nostru față de calitate și eficiență în toate etapele proiectelor noastre”.

Project 345 continuă să redefinească standardele în domeniul proiectării și construcțiilor pentru sectoare cheie precum logistica și depozitarea frigorifică.

„Oferim soluții integrate, eficiente și durabile, aducând valoare adăugată partenerilor noștri și comunității în ansamblu”.

Pentru detalii suplimentare sau informații legate de proiect, vă rugăm să ne contactați la: 078 50 70 90 sau 07 88 999 99.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale