- pub -

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM), implementat de către Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de grant pentru a stabili și a extinde parteneriate private în cadrul cărora să aibă loc transferuri de tehnologii pentru dezvoltarea lanțurilor valorice a fructelor, strugurilor de masă și/ sau pomușoarelor, ca în cele din urmă să abordeze oportunitățile și provocările sectorului. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la atribuirea granturilor și politicile interne de gestionare a granturilor ale proiectului APM.

  • Data lansării: Martie 08, 2018
  • Data încheierii: Aprilie 17, 2018

Proiectul va organiza un atelier de pre-aplicare la data de 21 martie, 2018, de la ora 11:00 pentru două ore la sediul proiectului APM: str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova. Acest atelier va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicare.

Solicitanții interesați care îndeplinesc cerințele de eligibilitate  și care ar vrea să participe la acest atelier sunt rugați să confirme participarea, expediind numele participantului, denumirea organizației și Nr. apelului pentru finanțare la adresa de email: [email protected] până la data de 16 martie, 2018.

- pub -

Organizațiile pot delega doar o (1) singură persoană pentru participarea la atelier. Atunci când confirmați participarea, indicați dacă persoana are necesități speciale pentru a accesa facilitățile atelierului. APM nu rambursează costurile de participare. Participanții înregistrați vor primi un email de confirmare a înregistrării în termen de 2 zile lucrătoare de la data recepționării cererii de participare.

Totodată, solicitanții interesați au posibilitatea să adreseze întrebări referitoare la Apel și a primi îndrumări cu privire la modul de completare a formularului de solicitare, expediind întrebările lor la adresa de email: [email protected] până la 16 martie 2018. Pentru a se asigura că toate întrebările sunt primite și tratate în mod corect și transparent, APM roagă să trimiteți toate comunicările prin e-mail, nu prin apel telefonic.

Pentru pachetul de aplicare complet urmați acest link.

- pub -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here