Cu suportul Asistenței Tehnice pentru Proiectul „Livada Moldovei” sunt organizate 30 de seminare informative în toate raioanele Republicii Moldova.

În cadrul acestora sunt prezentate oportunitățile investiționale disponibile în cadrul Proiectului „Livada Moldovei” cum ar fi: finanțare pentru investiții în legumicultură, cultivarea strugurilor de soiuri tehnice și vinificație, floricultură (inclusiv plante medicinale și cele folosite la producerea uleiurilor esențiale), arhitectură peisagistică și turism rural.

Seminarele sunt parte a unei ample campanii de informare ce se derulează la nivel local și național pentru a informa potențialii beneficiari despre oportunitățile investiționale disponibile și au loc în perioada noiembrie 2018 – februarie 2019.

Primele două seminare au fost ținute la Sângerei și Dondușeni. Participanții la instruiri sunt familiarizați și cu investițiile realizate anterior în cadrul Proiectului „Livada Moldovei” vizitând o serie de întreprinderi specializate în producerea, păstrarea, procesarea și comercializarea produselor horticole.

Doritorii de a participa la seminarele de informare – instruire organizate în cadrul Proiectului Livada Moldovei, în perioada 20 noiembrie – 20 decembrie 2018, sunt invitați să se înscrie la persoanele responsabile:

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here