‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 22 mai, 2024
11.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSchimb de experiență pentru producătorii agricoli de produse ecologice într-o vizită de studiu în...

Schimb de experiență pentru producătorii agricoli de produse ecologice într-o vizită de studiu în Cehia

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Agricultorii pot participa în perioada 24-29 august curent, la o vizită de studiu în Republica Cehă, organizată pentru cei care sunt orientați spre obținerea produselor alimentare ecologice.

Apelul este deschis până la data de 11 august curent. Beneficiarii vizitei de studiu vor fi selectați în baza Chestionarului.

Vizita de studiu este organizată sub egida Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare și a Ministerului Industriei și Comerțului din Republica Cehă, Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Meșteșugurilor din Republica Cehă, pentru a facilita preluarea experienței fermierilor cehi în ceea ce privește producția și comercializarea produselor ecologice.

Beneficiarii vor afla despre intrumentele moderne de promovare și marketing, vor cunoaște direcțiile de dezvoltare a comerțului exterior cu produse ecologice proprii pe piața UE și vor fi instruiți cu privire la procedurile de dezvoltare a agriculturii ecologice în condițiile Republicii Moldova.

Evenimentul este și o bună oportunitate de a încheia parteneriate în sfera comerțului și producției cu fermierii cehi.

Toate cheltuielile aferente deplasării în ceea ce privește bilete de avion tur-retur, cazarea inclusiv masă cu excepția primei și ultimei zile urmează a fi acoperite de către organizatori.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›