‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 21 iunie, 2024
26.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSeminar: Producerea și manipularea post-recoltă a cireșelor de soiuri timpurii și medii

Seminar: Producerea și manipularea post-recoltă a cireșelor de soiuri timpurii și medii

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Asociația Moldova Fruct, cu suportul Proiectului USAID de Competitivitate și Reziliență Rurală (PCRR) organizează seminarul „Particularități de producere și manipulare în perioada post-recoltă a cireșelor din soiuri timpurii și medii de maturare”.

Data și ora: Miercuri, 5 iunie 2024, ora 09:30
Gazda evenimentului: Compania „EcoFarm-Prod” SRL, administrator Adrian Cavcaliuc
Locația: Cafenea „Brodetchi” SRL, or. Șoldănești
GPS: Locație pe hartă
Participanți: Toți producătorii și exportatorii de cireșe, inclusiv non-membri ai Asociației Moldova Fruct.

Agenda:

  • 09:30 – 10:00Înregistrarea participanților și cafea de bun venit
  • 10:00 – 10:45Particularități de producere a cireșelor de soiuri timpurii și medii. Moderator: Ananie Peșteanu, Dr., conferențiar universitar UTM
  • 10:45 – 11:15Protecția integrată a plantațiilor de cireș în perioada pre- și post-recoltă. Moderator: Alexandra Braghiș, specialist în protecția plantelor, consultant independent
  • 11:15 – 11:45Efectul produsului „Parka” în prevenirea crăpării cireșelor. Moderator: Andrian Vozian, administrator „Agropartener” SRL
  • 11:45 – 12:15Calitatea și manipularea în perioada post-recoltă a cireșelor. Moderator: Andrei Cumpanici, Dr., manager siguranța, calitatea și sustenabilitatea alimentelor PCRR/USAID
  • 12:15 – 13:00Prânz
  • 13:15 – 14:00Prezentarea plantației de cireș a companiei „EcoFarm-Prod” SRL. Moderator: Adrian Cavcaliuc, administrator „EcoFarm-Prod” SRL.

Acest eveniment este organizat pentru a oferi producătorilor și exportatorilor de cireșe cunoștințe avansate și soluții practice pentru îmbunătățirea calității și eficienței producției și manipulării cireșelor în perioada post-recoltă.

Temele discutate vor aborda diverse aspecte ale protecției plantelor, prevenirea crăpării fructelor și gestionarea calității post-recoltă, toate prezentate de experți recunoscuți în domeniu.

Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu specialiști, să participe la discuții interactive și să viziteze plantația de cireșe a companiei „EcoFarm-Prod” SRL, unde vor putea observa aplicarea practică a soluțiilor discutate.

‹ adv ›

Evenimentul promite să fie o oportunitate valoroasă pentru schimbul de cunoștințe și experiențe, contribuind astfel la creșterea competitivității și rezilienței producătorilor de cireșe din regiune.

Pentru participare la seminar înregistrarea este obligatorie.  Pentru înregistrare contactați Roman Jucovschi: 068855144.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›