luni, 13 mai, 2024
13.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeSMART CREDIT preia denumirea de PRIMA FINANȚARE devenind brand internațional

SMART CREDIT preia denumirea de PRIMA FINANȚARE devenind brand internațional

Recomandate

O.C.N. SMART CREDIT S.R.L preia denumirea de O.C.N. PRIMA FINANȚARE S.R.L. de la compania-fiică, cu același nume: PRIMA FINANȚARE IFN S.A. și același domeniu de activitate, care se află cu sediul în Iași, România, devenind, astfel un brand internațional cu valori, misiuni și strategii identice.

Trecerea denumirii din SMART CREDIT în PRIMA FINANȚARE este o evoluție naturală, este o tendință a companiei de a trece la un nivel superior, pentru a răspunde cerințelor clienților săi, echipei, asociaților, societății prin susținerea economică și socială a populației, susținerea statului prin achitare de contribuțiil și taxe, precum și susținerea politicii de integrare în UE.

SMART CREDIT își consolidează tot mai mult poziția de partener sigur și de încredere în Republica Moldova, atât în sectorul Întreprinderilor Mici și Mijlocii cât și în raport cu nevoile financiare ale persoanelor fizice.

De 14 ani stabilim obiective clare și le realizăm cu succes alături de o echipă profesionistă, orientată spre cererea clienților săi. Sprijinim înființarea și dezvoltarea afacerilor, în vederea creării de locuri de muncă, contribuind la consolidarea comunităților dezavantajate din punct de vedere economic.

La baza activității noastre se află afacerile clienților. Actionăm în fiecare zi pentru dezvoltarea unui portofoliul calitativ, pentru îmbunătățirea serviciilor și produselor, pentru a avea impact social și pentru a aduce un plus de valoare afacerilor pe care le finanțăm. 

Pe parcursul activității, compania SMART CREDIT a implementat o strategie durabilă și promițătoare, fapt care a dus la parteneriate de talie internațională.

Astfel, compania a obținut finanțare de la KIVA MICROFUNDS (SUA), CoopEst Netherland, Oiko Credit, Fundation Grameen Credit Agricole (Franța) ș.a.

Tot ea este nominalizată cu premii în cadrul concursului Notorium Trademark AWARDS 2016-2023, obținând locuri de frunte.

În cei 14 ani de activitate SMART CREDIT a deschis 12 sucursale în 11 raioane ale țării, unde cei 59 angajați, contribuie la succesul instituției, implementând, zilnic, valorile și misiunea acesteia.

În decursul a 14 ani de activitate SMART CREDIT a contribuit la dezvoltarea a peste 24 000 de afaceri locale, cu credite în sumă de 714 mln. lei.

În prezent compania înregistrează un număr de 3 216 clienți cu un portofoliu de peste 140 ml lei, dintre care 63 mln au fost destinate femeilor de afaceri.

Pe tot parcursul activității noastre ne-am condus de MISIUNEA de a oferi cea mai bună experiență în vederea obținerii de finanțare și consultanță pentru micii antreprenori și persoanele social-financiar dezavantajate.

Iar VIZIUNEA instituției este de a fi PRIMA alegere pentru FINANȚAREA start-up-urilor și antreprenorilor. Acum suntem PRIMA FINANȚARE, iar numele spune totul: suntem primii, suntem cei mai aproape de clienții noștri pentru a le oferi soluții financiare optime și de calitate! 

Puteți să aplicați Credit On-line, accesând acest link. Ne puteți vizita în sucursalele noastre sau pe Facebook.

Iar dacă vrei mai multe detalii acum SUNĂ la 022 20 20 20.

Vă așteptăm cu drag! 

Prima Finanțare
Prima Finanțarehttps://primafinantare.md
Susținem prin credite accesibile antreprenorii mici, femeile și persoanele social dezavantajate!

Citește și ›

Advertoriale