‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
16.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriTârgul de Florii - zeci de mici producători vor prezenta mari delicatese și produse...

Târgul de Florii – zeci de mici producători vor prezenta mari delicatese și produse de sezon

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

La 27 și 28 aprilie comunitatea Camara Fest vă invită la un frumos Târg de Florii. Evenimentul se va desfășura pe esplanade bulevardului Mircea cel Bâtrân intersecție cu strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana și își propune să adune cei mai buni producători locali de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv din UTA Gagauzia și Transnistria.

Vizitatorii vor putea cumpăra, dar și degusta din bunatățile autohtone, mezeluri și afumături tradiționale coapte pe lemne de stejar, vinuri mari de la crame mici, legume autohtone din solariile de la Dubăsari.

camara fest

Un loc de cinste vor ocupa cozonacii clasici, dar și cei copți după rețetă italiană. Tot aici, va fi amenajat un sector cu material săditor și cu flori de sezon.

material saditor
flori de gradina

Nelipsiți vor fi meșterii populari cu lucrări din lemn sau ceramica și bijuterii hand-made. Lumânărele parfumate din ceară naturală naturala vor întregi atmosfera meselor de sărbătoare.

bijuterii hand made

Evenimentul, al cărui partener media este și Agrobiznes, își propune să promoveze, dar și să impulsioneze vânzările micilor producători autohtoni, în special ale celor care nu au acces la marile rețele de distribuție.

Organizatorii ne asigură conformitatea produselor expuse, la eveniment fiind acceptați doar producători autorizați de instituțiile ce asigură inofensivitatea alimentară și vă așteaptă cu drag să vă bucurați de gustul autentic al produselor autohtone.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›