- pub -

Actualizare 03 aprilie. A fost extins pana pe 17 aprilie 2018 termenul de aplicare pentru granturi pentru instituțiile educaționale care implementează curriculum în domeniul pomușoarelor și/sau apiculturii! 

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM), implementat de către Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de grant pentru a îmbunătăți modalitatea de desfășurare a instruirilor și atelierelor de muncă care fac parte din sistemul educațional de bază al lanțurilor valorice de pomușoare și miere de albini. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la atribuirea granturilor și politicile interne de gestionare a granturilor ale proiectului APM.

Proiectul va organiza un atelier de pre-aplicare la data de 15 martie, 2018, de la ora 11:00 la 13:00 la sediul proiectului APM: str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova. Acest atelier va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicare.

- pub -

Solicitanții interesați care îndeplinesc cerințele de eligibilitate definite în Secțiunea III de mai jos și care ar vrea să participe la acest atelier sunt rugați să confirme participarea, expediind numele participantului, denumirea organizației și Nr. apelului pentru finanțare la adresa de email: [email protected] până la data de 13 martie, 2018. Organizațiile pot delega doar o (1) singură persoană pentru participare. Atunci când confirmați participarea, indicați dacă persoana are necesități speciale pentru a accesa localul evenimentului. APM nu rambursează costurile de participare. Participanții înregistrați vor primi un email de confirmare a înregistrării în termen de 2 zile lucrătoare de la data recepționării cererii de participare.

Totodată, solicitanții interesați au posibilitatea să adreseze întrebări referitoare la Apel și a primi îndrumări cu privire la modul de completare a formularului de solicitare, expediind întrebările lor la adresa de email: [email protected] până la 13 martie, 2018.

Pentru a se asigura că toate întrebările sunt primite și tratate în mod corect și transparent, APM roagă ca cei interesați să trimită toate comunicările prin e-mail, nu prin apel telefonic.

Pentru pachetul de aplicare COMPLET și Q & A deschideți acest link.

- pub -

2 COMENTARII

  1. Buna ziua cum se poate de participat la simpoziumul de pe data de 15 martie, 2018, de la ora 11:00 la 13:00 la sediul proiectului APM: str. Alexei Mateevici 87, MD-2009,

    • Solicitanții interesați care ar vrea să participe la acest atelier sunt rugați să confirme participarea, expediind numele participantului, denumirea organizației și Nr. apelului pentru finanțare la adresa de email: [email protected] până la data de 13 martie, 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here