TOP 4 recolte record de rapiță obținute cu hibrizi de la WeTrade în acest sezon

685
Link sponsorizat

Rapița este una dintre cele mai complicate culturi, ce oferă recolte bogate, doar dacă se respectă tehnologia de cultivare și se execută corect și la timp lucrările. Totodată, această cultură este dependentă și de condițiile meteo.

Pornind de la faptul că, am avut o toamnă secetoasă și rapița a intrat în repausul vegetativ nedezvoltată, totuși, în diferite zone a oferit recolte bune ce le permit fermierilor să-și acopere cheltuielile, ba chiar să înregistreze și profit. Pregătirea corectă a solului, managementul buruienilor, administrarea îngrășămintelor și alegerea soiurilor și hibrizilor sunt doar câteva dintre principalele recomandări care fac cultura rapiței un profitabilă.

Compania WeTrade, unul dintre cei mai mari operatori ai pieţei de seminţe, mijloace de protecţie a plantelor, tehnică agricolă şi consultanţă agronomică din Moldova, testează diferite soiuri și hibrizi de selecție străină de rapiță pentru a pune la dispoziția fermierilor cel mai productiv și performant material semincer.

Link sponsorizat

Astfel, în anul curent unii fermieri care au respectat recomandările specialiștilor companiei au obținut recolte remarcabile la rapiță. WeTrade prezintă topul celor mai performanți fermieri din acest an.

#1. Mihail Sandic

#2. Igor Popov

#3. Ion Clima

#4. Gheorghe Strelciuc

Link sponsorizat
Alăturați-vă grupului Agrobiznes Club pe Viber pentru a afla ultimele prețuri și informații despre vânzarea-cumpărarea produselor agricole, ofertele disponibile și stabili parteneriate cu producători sau cumpărători din zonă!

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here