‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 19 mai, 2024
20.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleUCIP IFAD selectează companie pentru organizarea unei vizite de studiu pentru apicultoare în România

UCIP IFAD selectează companie pentru organizarea unei vizite de studiu pentru apicultoare în România

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

UCIP IFAD anunță concurs pentru selectarea unei companii sau un consorțiu de companii (în continuare Prestator), cu experiență în organizarea vizitelor de studii/schimb de experiență a antreprenorilor, care va implementa următoarele sarcini:

Elaborarea agendei și coordonarea acesteia cu UCIP IFAD (2 agende diverse pentru fiecare grup în diferite regiuni) pentru vizitele de studiu aferente fiecărui grup de beneficiari, care trebuie să includă, dar să nu se limiteze la următoarele întrevederi, corespunzător scopului și obiectivelor vizitei de studiu.

Organizarea logisticii pe parcursul vizitei de studiu.

Organizarea (în format online) unei ședințe de totalizare a vizitelor/transfer de cunoștințe, cu participarea tuturor participantelor din cadrul vizitelor, dar și a altor beneficiari ai Proiectului din sector apicol (lista va fi furnizată de UCIP) și prezentarea în PowerPoint care va include informații despre companiile/asociațiile/laboratoarele/instituțiile vizitate, exemple de bune practici, concluzii și recomandări.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Consultantul (compania) va fi selectat în conformitate cu metoda de achiziție CQS stabilită în Manualul de Procurări al IFAD, care poate fi accesat prin intermediul site-ului web al IFAD la adresa www.ifad.org/project-procurement.

‹ adv ›

Pentru realizarea obiectivelor stabilite în cadrul acestui TdR, Prestatorul urmează să îndeplinească următoarele activități cheie:

  • Elaborarea agendei (2 agende diverse pentru fiecare grup în diferite regiuni) pentru vizitele de studiu.
  • Organizarea logisticii pe parcursul vizitei de studiu.
  • Organizarea (în format on line) unei ședințe de totalizare a vizitelor/transfer de cunoștințe, cu participarea tuturor participantelor din cadrul vizitelor (+prezentare PPT).

Cererile de exprimare a interesului trebuie să fie transmise în formă scrisă folosind formularele prevăzute în acest scop. EOI vor fi transmise prin email la adresa de mai jos până la data de 24 mai 2023, ora 10:00 (ora Moldovei) cu mențiunea „Pentru Licitația 24/23 PRR”. 

Sub rezerva performanței, UCIP IFAD poate lua în considerare extinderea contractului cu servicii suplimentare.

‹ adv ›

Attn: Liuba Livadari, Specialistă Procurări, Ștefan cel Mare și Sfînt bd. 162, Chișinău, MD-2004, E-mail: [email protected] Tel. (022) 22 – 18 – 80.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›