După câteva luni de repaus, timp în care consumatorii de produse eco, autentice de la noi din țară au simțit lipsa acestora, piața EcoLocal își va iniția din nou activitatea. În 2019, peste 50 de producători, dintre care 14 certificați ecologic s-au înregistrat pentru participare.

Micro-verdețuri, cașcavaluri artizanale, paste de nuci și de semințe, pâine artizanală, certificată ecologic și încă o mulțime de bunătăți vor putea fi cumpărate începând cu data de 30 martie curent. În acest an, piața EcoLocal va avea în fiecare săptămână între 38-48 de tarabe.

La fel, pe parcursul sezonului vor fi disponibile pomușoare, fructe, legume, mirodenii, pâine, vinuri, sucuri, gemuri, conserve, în total peste 35 de categorii. Iar dacă sunteți producător certificat ecologic și doriți să participați la această piață, veți beneficia de o reducere de 50% a taxelor de participare.

De asemenea, piața EcoLocal include o zonă mica de agrement pentru copii cu activități educaționale la tema agricultura ecologică, reducerea deșeurilor, familia, alimentația sănătoasă.

Folosești Viber? Intră în grupurile noastre → HORTICULTURĂECO/BIO/ORGANICPOMUȘOAREZOOTEHNIEAPICULTURĂ

Piața EcoLocal are loc săptămânal, în zilele de sâmbătă, între orele 9.00 – 13.00 în sectorul Buiucani, bulevardul Ștefan cel Mare 202, perimetrul centrului de afaceri Kentford. Dacă o lună are 5 zile de sâmbătă, a 5-a sâmbătă este pauză.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here