vineri, 21 iunie, 2024
14.4 C
Chișinău
Acasă Advertoriale VIDEO. Gamă completă de fertilizanți de la Aectra Agrochemicals

VIDEO. Gamă completă de fertilizanți de la Aectra Agrochemicals

0
VIDEO. Gamă completă de fertilizanți de la Aectra Agrochemicals

Fabricat în România. Asta ar putea fi prima frază a introducerii portofoliului de fertilizanți ai Aectra Agrochemicals. Toate produsele din această gamă se fac în România, la Câmpia Turzii și acoperă toate nevoile fermierilor. Aectra oferă atât fertilizanți lichizi, cât și fertilizanți hidrosolubili. Aceștia se pot aplica fie foliar, fie prin irigarea cu picurare. Mai mult, Aectra comercializează și corectori de carențe pentru fiecare cultură.

Legumicultorii români au parte de o gamă completă de fertilizanți radiculari, comercializați sub denumirea de FertiCig-R. Sub această umbrelă avem fertilizantul FertiCig-R Start, un produs cu conținut ridicat în fosfor, care ajută la înrădăcinare, FertiCig-R Echilibrat – cu un conținut de 20-20-20 fosfor-azot-potasiu și microelemente, potrivit pentru perioada de creștere vegetativă și fertilizanții FertiCig-R Maturare și FertiCig-R Pârgă, produsele de fertilizare indicate pentru stadiile finale ale culturilor. În plus, fermierii care au investit în culturile legumicole au parte și de un fertilizant foliar lichid, cu un conținut ridicat în calciu, azot și magneziu, care asigură legumelor o durată mai mare de viață pe raft. Este vorba de CalCig Ca-Mg.

Cultura de porumb, una foarte importantă în România, i-a determinat pe cei de la Aectra să dezvolte un fertilizant foliar cu o compoziție bogată în zinc, azot și sulf, FertiCig Maize. Acesta se aplică la 4-6 frunze adevărate ale porumbului, pentru a crește activitatea enzimatică în interiorul plantei.

NutriCig, produsul fanion al companiei Aectra, este singurul fertilizant foliar fabricat în România care conține 20% azot, 20% fosfor, 20% potasiu și microelemente în formă lichidă – forma preferată de majoritatea fermierilor români. Scopul acestui produs este de a ajuta plantele în perioada de creștere vegetativă, atunci când este nevoie de un aport nutrițional echilibrat.

Corectorii de carențe au un loc bine stabilit în portofoliul Aectra și sunt destinați, în special, nevoilor specifice culturilor. Fie ca vorbim de carențele de Bor, în cazul culturilor oleaginoase sau al sfeclei de zahăr, – carențele de Magneziu și Sulf, în cazul culturilor de cereale păioase, – de Zinc, în cazul culturii de porumb, sau de Calciu ușor disponibil, în cazul culturilor horticole, Aectra are fertilizanții potriviți pentru fiecare cultură și moment de aplicare în parte. Prin conținuțul ridicat de azot și de elemente nutritive secundare și microelemente, FertiCig Microelemente este un produs bine plasat în fermele din România, fiind produsul ideal pentru prevenția oricăror carențe nutriționale.

Aectra deține o gamă completă și complexă de fertilizanți foliari și în fiecare an dezvoltă noi produse specifice cerințelor fermierilor din România. Gama completă de fertilizanți poate fi accesată și pe site-ul companiei.

NOTĂ: În Republica Moldova, produsele companiei Aectra sunt disponibile prin intermediul distribuitorului său agreat, compania BIOPROTECT SRL. Pentru alte detalii, contactati Reprezentantul Aectra – Dorin Panfili, tel.: 0 611 326 96, e-mail – [email protected].