‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 18 iunie, 2024
26.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleVIDEO. O companie olandeză a creat un echipament revoluționar de plantare a răsadurilor

VIDEO. O companie olandeză a creat un echipament revoluționar de plantare a răsadurilor

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Compania olandeză PrimaBack a creat o nouă mașină de plantare a răsadurilor numită  „VeTrac II 9/7 T”. Această mașină semi-automată plantează răsadurile simultan pe 18 rânduri, cu o lățime totală de lucru de 8 metri.

Performanța maximă a acestui utilaj este de 130 mii de plante pe oră. Acesta este potrivit pentru plantarea răsadurilor de țelină, salată de aisberg și alte culturi de legume, notează FreshPlaza.

FOTO: freshplaza.com

Viteza masinii variază de la 500 m / h la 3500 m / h. Aceasta este echipată cu un pilot automat „Trimble RTK-GPS”, care asigură plantarea automată a răsadului. Pe platforma acestei mașini este suficient spațiu pentru 12-16 paleți cu răsad. Utilajul este echipat cu un sistem automat unic care transportă tăvile către și de la secția de plantare.

FOTO: freshplaza.com

Noul echipament de ultimă generație reduce în mod semnificativ consumul de combustibil și emisiile de gaze și oferă oportunități pentru un control optim al mașinii, care satisface cerințele nu doar astăzi, ci și mâine. Mașina dispune de o telecomandă fără fir pentru a controla mișcarea mașinii, dispozitivului de plantat, dar și ridicarea platformei. După finalizarea lucrărilor pe teren și deconectarea dispozitivului de plantat cu 18 rânduri de la tractorul pliabil hidraulic VeTrac, întreaga mașină este pregătită pentru a fi transportată pe două semiremorci.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›