Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”, în parteneriat cu Proiectul Agricultura Performantă în Moldova, anunță desfășurarea ediției a V-a a Conferinței Naționale „Businessul Fructelor în Republica Moldova”, în perioada 5-6 decembrie 2019, în incinta restaurantului Mi Piace (Chișinău, str. Trandafirilor 4). Agrobiznes este Partener Media al evenimentului.

Și în acest an, pe parcursul a două zile, profesioniști din Olanda, Italia, Germania, Spania, Franța, Polonia, Israel vor prezenta soiuri noi de cais, piersic, măr și cerințe de comercializare a fructelor pe diferite piețe. Vor fi propuse soluții de ambalare și metode de control a reziduurilor în fructe.

Prin organizarea conferinței Asociația își propune să abordeze tehnologiile de producere a fructelor din perspectiva piețelor de desfacere. Aceasta însemnând că producătorii, mai întâi de toate, trebuie să-și planifice bine afacerea și totodată, să înțeleagă cărei piețe este destinat produsul final.

Participanții la conferință vor avea posibilitatea să se informeze care sunt soiurile de perspectivă și ce solicită consumatorul de pe diferite piețe, să afle care sunt condițiile de livrare către rețele și cum să corespundă celor mai exigente norme admisibile de reziduuri din fructe.

Agenda Conferinței conține 4 sesiuni:

  • Piața fructelor în Republica Moldova și în lume în 2019;
  • Tehnologii și inovații în producerea fructelor;
  • Marketing și comercializare a fructelor;
  • Diversificarea businessului agricol (producerea pomușoarelor, alunelor).

Vor fi selectați participanții care corespund următoarelor criterii:

  • producător sau/și exportator de fructe sau este interesat(ă) de tehnologii moderne de producere şi comercializare a fructelor;
  • achită integral taxa de înregistrare.

Pentru a participa la eveniment înregistrează-te online aici sau completează formularul și expediază-l la adresa electronică: [email protected] nu mai târziu de 29 noiembrie 2019.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here