‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 18 mai, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriWebinar: Modelele RIMpro - cum ne ajută să controlăm bolile și dăunătorii în livezi

Webinar: Modelele RIMpro – cum ne ajută să controlăm bolile și dăunătorii în livezi

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Proiectul USAID de Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova (PCRR) și Asociația Moldova Fruct organizează în zilele de 21, 22 martie 2024 webinare pentru a aborda subiectul „Modelele RIMpro utilizate în protecția plantațiilor pomicole”.

Evenimentele sunt dedicate producătorilor de fructe, distribuitorilor de produse fitosanitare din Moldova și tuturor celor interesați, iar participarea este gratuită.

Ce este RIMpro?

RIMpro este un sistem de suport al deciziilor în protecția integrată în plantațiile pomicole și viticole. Platforma oferă o diversitate de modele de boli și dăunători care ajută agricultorii să evalueze cu ușurință riscul și necesitatea de a efectua anumite intervenții cu produse fitosanitare.

Scopul acestei măsuri este ca agricultorii să-și reducă și să eficientizeze tratamentele cu pesticide și să obțină fructe de calitate înaltă ce se vor încadra în nivelul de reziduuri de pesticide conform cerințelor pieței.

În Republica Moldova din anul 2023 câțiva producători de fructe au testat RIMpro, iar din anul 2024 platforma a fost deja tradusă în limba română pentru a fi utilizată mai ușor.

Pentru participare la seminar, vă puteți înregistra accesând linkurile:

‹ adv ›

Agenda evenimentului:

rimpro

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›