‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 17 iunie, 2024
18.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriZiua câmpului: Producerea strugurilor și a vinului în sistem ecologic

Ziua câmpului: Producerea strugurilor și a vinului în sistem ecologic

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În data de 24 mai 2024, începând cu ora 9:30, Vinăria Tronciu din satul Pereni, comuna Pașcani, raionul Hîncești, va găzdui un eveniment deosebit dedicat producției ecologice de struguri și vin.

Dată: 24 mai 2024, ora 9:30
Locație: s. Pereni, com. Pașcani, r-nul Hîncești
Gazdă: Vinăria Tronciu
Coordonate GPS
Participanți invitați: viticultori și vinificatori.

Acest eveniment, organizat în formatul unei zile a câmpului, își propune să aducă împreună viticultori și vinificatori interesați de practicile sustenabile și ecologice în viticultură și vinificație.

Evenimentul va debuta cu o prezentare detaliată a aspectelor agriculturii ecologice utilizate în cultivarea strugurilor, urmată de o vizită ghidată a podgoriei ecologice a Vinăriei Tronciu.

Participanții vor avea ocazia să discute direct cu experții din domeniu, să împărtășească experiențe și să afle despre cele mai recente inovații în agricultură ecologică.

Agenda evenimentului:

‹ adv ›

Viticultorii și vinificatorii care doresc să participe sunt invitați să se înscrie în prealabil contactând-o pe Natalia Papuc, specialist marketing MOVCA, la numărul de telefon 069802896 sau prin e-mail la [email protected].

Evenimentul este organizat de Asociația producătorilor ecologici MOVCA, cu suportul Proiectului de Competitivitate și Reziliență Rurală (PCRR) în Moldova.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›