‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 20 iunie, 2024
28.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiri15 producători de fructe și legume au participat la un forum de afaceri organizat...

15 producători de fructe și legume au participat la un forum de afaceri organizat la Brașov

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

15 companii din Republica Moldova, membre ale Asociației Moldova Fruct au participat, cu suportul MIEPO, la Forumul dedicat fructelor și legumelor proaspete pe piața românească „Legume-Fructe”, ediția a III-a. Evenimentul a fost organizat de publicația online Modern Buyer în perioada 16-17 noiembrie a.c, la Brașov, România, anunță serviciul de comunicare al MIEPO.

Evenimentul a găzduit 172 de participanți, inclusiv furnizori, fermieri, cooperative, comercianți cu amănuntul și engros. Companiile moldovenești au prezentat, în cadrul unui stand, mere proaspete, prune și struguri de masă.

Potrivit participanților, oportunitățile de comercializare pe piața românească a fructelor moldovenești sunt mai mari dacă se încheie parteneriate cu asociațiile de ramură, ceea ce asigură livrarea volumelor de produse solicitate.

În cadrul evenimentului, producătorii moldoveni s-au întâlnit cu reprezentanții rețelelor de magazine din România, precum Auchan Retail România, Lidl, Kaufland ș.a., cu care au discutat diverse aspecte de cooperare, volume de furnizare, standarde de ambalare. De asemenea, retailerii români au fost invitați la evenimentele de afaceri din Republica Moldova pentru a se întâlni cu furnizorii autohtoni de fructe și legume.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›