miercuri, 19 iunie, 2024
17.7 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeCompania Aectra Agrochemicals ajută spitalele românești

Compania Aectra Agrochemicals ajută spitalele românești

Recomandate

Valorile ce caracterizează compania AECTRA sunt date de integritate, responsabilitate și implicare, iar în aceste momente de criză nu puteam să rămânem nepăsători la situația dificilă prin care trece comunitatea.

Credem cu tărie că fiecare exemplu de responsabilitate socială contează și aduce un plus de valoare și energie efortului colectiv de combatere a pandemiei de COVID-19, ce afectează întreaga lume. Suntem alături de cei ce luptă în prima linie cu acest virus, context în care considerăm necesară asigurarea unei protecții adecvate cadrelor medicale.

Astfel, compania AECTRA AGROCHEMICALS a donat Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, Spitalului Clinic Colentina și Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, 1.000 de combinezoane de protecție Tyvek, în valoare de aproximativ 30.000 roni.

Despre AECTRA AGROCHEMICALS

De 30 de ani pe piața din România, AECTRA AGROCHEMICALS este o companie cu capital 100% românesc, lider în piața de biostimulatori. Este un partener de încredere pentru fermieri și susține excelența în agricultură, prin oferta de produse și soluții tehnologice ce duc la creșterea productivității și calității culturilor agricole.

Mai multe informații despre compania noastră le găsiți pe site-urile www.aectra.md și www.aectra.ro.

Aectra
Aectrahttps://aectra.md
Aectra Agrochemicals este o companie cu capital 100% românesc, al cărei principal obiectiv este de a contribui activ la creşterea competitivităţii si profitabilității fermierilor.

Citește și ›

Advertoriale