‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 23 mai, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriDoi fermieri moldoveni vor participa la forumul agricultorilor din UE

Doi fermieri moldoveni vor participa la forumul agricultorilor din UE

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Doi reprezentanți ai Asociației Forța Fermierilor vor participa la forumul agricultorilor din Europa la invitația organizațiilor COPA-COGECA.

Este vorba despre Sergiu Ivanov și Alexandr Brânză, care vor participa la întrunirea asociațiilor de fermieri în capitala Uniunii Europene cu genericul „Extinderea UE și viitoarea politică agricolă: impact și finanțare”, transmite știri.md.

În cadrul evenimentului, un reprezentant al Forței Fermierilor va avea un discurs, în care urmează să descrie situația din sectorul agrar al R. Moldova, în special în domeniul cerealelor și oleaginoaselor, în legătură cu războiul în Ucraina.

De asemenea, vor fi prezentate datele statistice privind criza în ramură din ultimii doi ani și va fi solicitată asistență COPA – COGECA în vederea accesării sprijinului financiar anticriză pentru fermierii din R. Moldova.

COPA – COGECA sunt două organizaţii, care reprezintă 28 de milioane de fermieri şi familiile acestora, dar şi în jur de 38.000 de cooperative.

COPA – COGECA este una dintre cele mai mari şi mai active organizaţii în reprezentarea intereselor agricultorilor la Bruxelles şi deţine legături strânse cu toate țările UE.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›